Villa gelegen in rustige woonwijk te Stene

Verkocht Stene Roekstraat 9
Villa gelegen in een doodlopende straat in een residentiële woonwijk te Stene. Gunstig gelegen met een goede bereikbaarheid met de invalswegen van Oostende en het stadscentrum. Bushalte in de nabijheid. Op een steenworp van het sport en recreatiecentrum de Schorre.

Deze villa (bewoonbare opp: 216m²) op een perceel van 495 m² bestaat uit een inkomhal die afgewerkt is van een keramische tegel dat zich verder uitstrekt over het gelijkvloers. Ruime woonkamer voorzien van raampartijen aan alle zijden en met zicht op de ingesloten tuin met terras aan de achterzijde van de woning. Open en verzorgde keuken voorzien van ingemaakte kasten, elektrisch fornuis, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, vaatwasser en combi-oven. Verder is het gelijkvloers voorzien van een ruime slaapkamer die op heden als bureelruimte fungeert. Ruime wasberging aanwezig met een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Uiterst grote en inpandige garagebox voorzien van een kantelpoort.
Het eerste verdiep werd afgewerkt met een onderhoudsvriendelijk ... laminaat die in de slaapkamers verder loopt, ruime overloop voorzien met een vide. De masterbedroom is voorzien aan de achterzijde van de woning en is voldoende ruim. Badkamer met ligbad en lavabomeubel. 2 slaapkamers aan de voorzijde voorzien. Bijkomende berging/kamer voorzien die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.
De villa is omgeven door een mooi aangelegde tuin waar in alle privacy van het zon kan genieten. Terras voorzien aan de achterzijde van de woning. Gunstig EPC! Blanco keuring elektriciteit. Vernieuwde boiler.
De tuin dient opnieuw gedeeltelijk aangelegd te worden.

Bezoekdag op zaterdag 25/02 tussen 09:30 en 12:00! Boek online uw bezoekmoment in.
Bijkomend bezoekmoment op vrijdag 24/02 tussen 16:00 en 17:30
Lees meer Verberg