Knap gerenoveerd rijwoning gelegen in het stadscentrum van Blankenberge!

Verkocht Blankenberge Van Maerlantstraat 86
Knap en met zorg gerenoveerde rijwoning gelegen in het stadscentrum van Blankenberge. Goed bereikbaar met openbaar vervoer (trein en kusttram).

Verrassend ruime rijwoning bestaande uit een sous-sol die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Op heden voorzien van een technische berging en voldoende stapelruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer afgewerkt met een parkettenvloer. Achteraan ruimte voorzien om uw eigen droomkeuken te plaatsen. Ingesloten terras aanwezig afgewerkt met bankirai. Op de eerste verdieping bevindt zich de nagelnieuwe badkamer voorzien van een ligbad en douche. Mooi afgewerkt lavabomeubel. Master bedroom voorzien met alle aansluitingen voor het plaatsen van een televisie. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers. De nachthal beschikt over voldoende natuurlijk daglicht daar er een lichtkoepel geplaatst werd. Grote zolder aanwezig volledig geïsoleerd. Blanco keuring elektriciteit! Laag beschrijf mogelijk!

De renovatie werd uiterst grondig uitgevoerd, zo werd de ... voor- , achtergevel en het dak volledig vernieuwd! Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan. Lees meer Verberg