Instapklare halfopen bebouwing te koop op een idylische ligging met zicht op de Uitkerkse Polders!

Verkocht Blankenberge Blankenbergse Dijk 154
Halfopen bebouwing op idyllische, rustig ligging en uitkijkend op de Uitkerkse Polders! Dit natuurgebied is beschermd als zijnde historisch waardevol! Rustig en doch uitmuntend gelegen aan de grens van Zuienkerke - Blankenberge. Tevens is de bereikbaarheid met de winkels zeer goed en staat u op enkele minuten aan vele winkels, bakkers en zelfs een school.

Instapklare halfopen bebouwing recentelijk vernieuwd (bewoonbare opp: 151 m²) op een grondoppervlakte van 413 m² en bestaande uit een inkomhal met mogelijkheid om een vestiaire te plaatsen en een gastentoilet. Verderop vindt u de zonnige en uiterst lichtrijke woonkamer terug waar het open zicht op de velden onmiddellijk uw aandacht trekt! Ingebouwde open haard aanwezig strak in gepleisterd. Het pand is zeer lichtrijk mededankzij de vele grote glaspartijen die geplaatst werden. Royale eetruimte met voldoende ingebouwde spots waar er plaats is om een grote tafel en dressoir te plaatsen. Extra bureelruimte aanwezig. Volledig vernieuwde (2020) functionele open leefkeuken aanwezig ... uitgerust met heel wat ingemaakte kasten en pottenlades. Verder beschikt de keuken over een spoelbak met kraanwerk in een mooie matte zwarte afwerking. Volgende toestellen zijn aanwezig: inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser (Miele) en een heteluchtoven. Ledverlichting. Er werd tevens geopteerd om een 2e bureelruimte te creëren voor de kinderen. Verderop kan de handige wasberging gevonden die voorzien is van een aansluiting tot het plaatsen van een wasmachine. Voldoende stapelruimte aanwezig in de bijgegebouwen. Op het verdiep treffen we 3 ruime slaapkamers aan dewelke voorzien zijn van rolluiken en afgewerkt werden met een laminaat op de ondergrond. Grote en volwaardige badkamer met dubbele inloopdouche, dubbele wastafel en een ligbad. De badkamer beschikt over een raam dat tevens uitgeeft op het wijds open zicht! Geheel overzolderd.
Vernieuwde gaswandketel. Mogelijkheid tot aankoop van 16 zonnepanelen (incl. groenestroomcertificaten voor nog 9 jaar), niet inbegrepen in de prijs.

Het pand geniet van een volledig afgesloten tuin waar het heerlijk vertoeven is ook daar geniet je van een prachtig open zicht. Mogelijkheid tot plaatsen van verschillende wagens op de aangelegde oprit in beton met tegelstructuur.

Wenst u te vertoeven op een heerlijk rustige locatie met prachtige open groenzichten en doch zeer dichtbij alles? Dan kan dit u volgend adres worden!

Bezoekmoment op vrijdag 10/06 & zaterdag 11/06. Plan uw bezoek online in!
Lees meer Verberg