Verrassend ruime starterswoning op de grens Bredene - Oostende!

Verkocht Bredene Prinses Elisabethlaan 20
Verrassend ruime starterswoning gelegen te Bredene in het doodlopende en rustig stuk van de Prinses Elisabethlaan. Rustig gelegen en doch in de nabijheid van openbaar vervoer, de Spuikom en allerhande winkels!

Deze rijwoning (bewoonbare oppervlakte van 138m²) is volledig instapklaar en voorzien van een ruime woonkamer die bijna het ganse gelijkvloers omvat en achteraan uitgeeft in een open keuken met toegang tot de tuin achteraan. Het geheel werd afgewerkt met een kwalitatieve tegelvloer. Het ruimtelijk gevoel werd zoveel mogelijk geoptimaliseerd, zo werd er een vide voorzien die zorgt voor openheid en een mooie natuurlijke lichtinval in de woning. De uiterst ruime keuken is voorzien van een vitrokeramische kookplaat, een moderne dampkap, een spoelbak, vaatwasser, heteluchtoven, koelkast en geïntegreerde diepvries. Voldoende stapelruimte voorzien en het werkblad biedt veel mogelijkheden. De tuin is volledig ontsloten en is voorzien van een stenen terras aan de keukenzijde. De tuin is gemakkelijk in onderhoud en beschikt tevens over ... een tuinhuis achteraan.
De eerste verdieping werd afgewerkt in laminaat en is voorzien van een ruime slaapkamer, badkamer, wasberging en afzonderlijk toilet. De badkamer heeft een ligbad met douchescherm en lavabomeubel met bijhorende spiegel. De tweede verdieping of de zolder is bereikbaar via een vaste trap en maakt verder plaats voor 2 bijkomende slaapkamers.

Het dak werd volledig geïsoleerd en overal is er centrale verwarming voorzien (hoogrendementsketel Viessmann). Blanco keuring elektriciteit aanwezig! Geniet nu nog met aankoop aan laag beschrijf! Stapelruimte voorzien in de kruipzolder. Gunstige EPC-score!
Lees meer Verberg