Ideale starterswoning mooi gelegen met open zicht!

Verkocht Bredene August Plovieplein 12
Rijwoning met zeer veel potentieel centraal gelegen te Bredene met een mooi open zicht op het pleintje vooraan! Gelegen in een groene omgeving met een speeltuintje voor de deur en op 100m van een schooltje. Tevens is er een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Openbare parkeerplaatsen voor de woning aanwezig.

Met zorg onderhouden rijwoning (bewoonbare oppervlakte: ) bestaande uit een ruime inkomhal die helemaal tot het einde loopt van de woning. Woonkamer met open zicht aan de voorzijde en met mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime eetplaats. Afzonderlijke keuken voorzien van een gasfornuis met 4 kookbekkens, een dampkap en ingemaakte kasten. Verderop bevindt zich een badkamer voorzien van een toilet en een zitdouche. Vernieuwde beuken trap aanwezig. 3 slaapkamers voorzien op het eerste verdiep. Het raamwerk is overal dubbel en voorzien van rolluiken. CV verwarming aanwezig. Ruime zolder aanwezig die de mogelijkheid biedt om bijkomende kamers te creeëren. Blanco keuring elektriciteit aanwezig!
Gezellig en ingesloten ... zonovergoten tuintje aanwezig. Achteraan bevinden zich nog 2 ruime bergingen (waarvan eentje voorzien van een zoldertje) die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg