Ruime rijwoning met veel potentieel gelegen op de grens Bredene - Oostende

Verkocht Bredene Groenendijkstraat 179
Rijwoning goed gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer en de kustbaan. Rustig gelegen en toch zeer dichtbij Oostende en het centrum van Bredene-Duinen. Parkeergelegenheid voor de deur

Op te frissen rijwoning (bewoonbare oppervlakte 126m²) met een gevelbreedte van 6m voorzien van een inkomhal met een mooie wenteltrap als eyecatcher! Lichtrijke woonkamer van 40m² die uitgeeft op het terras achteraan. Mogelijkheid voorzien voor het plaatsen van een openhaard. Overal is er centrale verwarming aanwezig. Deels dubbele beglazing voorzien in een houten schrijnwerk (Meranti). Het gelijkvloers beschikt over elektrische rolluiken. Afzonderlijke keuken aanwezig met gasfornuis en ingemaakte kasten. Verderop bevindt er zich nog een veranda en een berging in de uitbouw. Terras (ca. 74m²) gelegen aan de zonnekant en uiterst onderhoudsvriendelijk.
Het eerste verdiep is voorzien van 3 ruime slaapkamer en een badkamer met zitdouche en lavabomeubel.
Ruime zolder aanwezig waar de mogelijkheid er is om bijkomende kamers te creeëren. Het dak en ... de veluxen werden reeds hernieuwd. Regenwaterput aanwezig.

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg