Goed gelegen rijwoning nabij winkels en openbaar vervoer

Verkocht Bredene Buurtspoorwegstraat 46
TEKOOPSTELLING VIA 1SHOT! PRIJS IS GEEN VRAAGPRIJS MAAR STARTPRIJS
Te renoveren rijwoning met vleugje nostalgie op een centrale ligging te Bredene in de nabijheid van openbaar vervoer (bushalte zeer dichtbij), het strand en winkels in Bredene (shoppingscentrum is vlakbij!)

Royale rijwoning (bewoonbare opp: 168m²) bestaande uit een ruime inkomhal die een en al nostalgie uitstraalt! Woonkamer met authentiek karakter die doorloopt op de ganse gelijkvloerse verdieping en voorzien van een mooie boog die terug te vinden is in de Art-Deco stijl. Duurzame tegel op de vloer geplaatst. Wat verderop kan de eetkamer teruggevonden worden die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Gezellig ingebouwde zetelruimte voorzien. Met zorg onderhouden geïnstalleerde keuken afgewerkt in een duurzaam eik. Achteraan de woning is er verder een koertje voorzien waar u in alle privacy kan genieten van de zon.
Tevens is de bovenverdieping enorm ruim, deze wordt tevens geaccentueerd door de ruime overloop afgewerkt met een vasttapijt! Solide bouw ... (betonnen structuur) 3 grote slaapkamers voorzien waarvan de grootste maar liefst 22 m² is! Badkamer met ligbad voorzien op het verdiep.
Zolderverdieping voorzien met een reeds vernieuwd dak (tevens geïsoleerd) waar er nog 2 bijkomende kamers kunnen gecreëerd worden.

Maak uw woondroom realiteit in deze te renoveren woning! Alle informatie te downloaden onder "Downloads" op de pagina van Cfinance Vastgoed

Lees meer Verberg