Instapklare halfopen bebouwing te Bredene!

Verkocht Bredene Sportstraat 43
Instapklare halfopen bebouwing gunstig gelegen te Bredene, op enkele passen van de Spuikom! Goed gelegen in de nabijheid van winkels, sportfaciliteiten, een school en de dorpskern van Bredene.

Deze halfopen bebouwing (bewoonbare opp: 147m²) is volledig instapklaar en werd recentelijk vernieuwd! De woning bestaat uit een inkomhal waar een gastentoilet kan teruggevonden worden. Verderop bevindt zich de grote en lichtrijke woonkamer voorzien van een kwalitatieve keramische tegel. Het raamwerk in de woning werd afgewerkt in PVC schrijnwerk. Volledig vernieuwde open (2019) leefkeuken met volgende toestellen: keramische kookplaat, vaatwasser, heteluchtoven, koelkast en diepvries. Voldoende ingemaakte kasten en pottelades voorzien. Het geheel werd zeer luchtig gemaakt door de aanwezigheid van een vernieuwde (2019) dakkoepel. De eerste badkamer (tevens vernieuwd in 2019) kan beneden teruggevonden worden en werd afgewerkt met faience tot plafond en voorzien van een inloopdouche. Lavabomeubel met spiegel. Handdoekdroger aanwezig.
Op het ... eerste verdiep kunnen er 3 slaapkamers teruggevonden waarvan één eerder als babykamer/bureau fungeert. 2e badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel met spiegel. Ook hier werd de faience tot aan het plafond afgewerkt en is het aangenaam relaxen.
Vaste trap voorzien naar de zolder waar er tevens een 4e volwaardige slaapkamer gecreëerd werd. Opperzolder voorzien.
Dak werd reeds volledig vernieuwd en bijkomend geïsoleerd. Vernieuwde combi hoogrendementsketel (Vaillant - 2014). Blanco keuring elektriciteit.

Gelegen op een perceel van 280 m² en voorzien van een overdekt terras waar het aangenaam vertoeven is. Polyvalente ruimte voorzien achteraan dat op heden gebruikt wordt als garage met bijkomende werkruimte aan. De eigendom is mooi afgesloten met een handmatige poort.
Alarmsysteem van Verisure voorzien en in begrepen in de prijs (mits overname van het onderhoudscontract) met meldkamer.
Lees meer Verberg