Instapklare, knusse woning zeer centraal gelegen

Verkocht Bredene Kapelstraat 153 W2
Functionele rijwoning zeer centraal gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer, het strand en de winkelstraten van Bredene.

De rijwoning is uiterst goed verzorgd en bestaat uit een inkomhal met berging, een woonkamer met open keuken. De woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval mededankzij de aanwezigheid van 2 grote dakkoepels. De keuken zelf werd afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke spaanderplaat en is voorzien van een dubbele spoelbak, telescopische dampkap, heteluchtoven en keramische kookplaat. ingebouwde koelkast aanwezig. Aansluitend berging voorzien. Apart toilet
De bovenste verdieping maakt plaats voor 2 slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel en ligbad met douchescherm. Aan de voorzijde bevindt zich een gezellig voortuintje die volledig in klinkers gelegd werd.

Mogelijkheid om een inpandige afgesloten garagebox aan te kopen in het complex zelf (kadastraal inkomen garage: 89 EUR). Wenst u het pand te bezichtigen? Met veel plezier plannen wij een vrijblijvend pandbezoek in!