Instapklare rijwoning rustig gelegen in een doodlopende straat

Verkocht Bredene Ploegstraat 36
Recente rijwoning gunstig en rustig gelegen in een doodlopende straat te Bredene/Duinen. Goed gelegen in de nabijheid van winkels (Colruyt en Aldi) en van scholen. Gelegen in een recente wijk met veel jonge gezinnen.

Rijwoning (bewoonbare opp: 170m²) bestaande op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een garage met veel stapelmogelijkheden en voorzien van een automatische sectionaal poort (met afstandsbediening). Verder is er op dit niveau nog een wasberging voorzien voor het plaatsen van een wasmachine en de regenwaterpomp. Extra badkamer afgewerkt met een lavabomeubel met douchecel. Deze ruimte zou tevens dienstig kunnen doen als extra slaapkamer of als bureelruimte. Gezellig ingesloten tuintje verhard en voorzien van aangelegde keitjes.
Het eerste verdiep maakt plaats voor een ruime leefruimte met ingebouwde gashaard mooi afgewerkt met ingemaakte kasten. Verder is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote zetel met eetkamer. Afzonderlijke hoogwaardige keuken afgewerkt met een granieten werkblad. ... Volgende toestellen zijn aanwezig: keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, heteluchtoven, vaatwasser en expressomachine (Miele). Voldoende pottelades. De keuken biedt tevens toegang tot het terrasje aan de achterzijde. Verder is er een 2e toilet te vinden op dit niveau.
Het tweede verdiep maakt plaats voor 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien zijn van ingebouwde kasten. Voldoende stopcontacten aanwezig. Tevens kan de badkamer teruggevonden worden voorzien van een ligbad, lavabomeubel, toilet en handdoekdroger.
Vaste trap naar de zolder waar een 4e slaapkamer gecreëerd werd. Gunstig EPC en Blanco Keuring Elektriciteit. Recentelijk herschilderd. Elektrische rolluiken voorzien aan de slaapkamers vooraan.

Grondoppervlakte 230m² met aangelegde oprit.
Lees meer Verberg