Royale hoekwoning met zeer veel potentieel voor wie graag ruim woont!

Verkocht Bredene Sint-Riquierstraat 3
Royale hoekwoning (dubbele woonst) gelegen op de hoek van de Sint-Ricquierstraat met de Monnikenstraat. Zeer rustig gelegen in een woonwijk met in de nabijheid pleintjes en gelegen aan een doodlopende straat. Ideaal en rustig gelegen te Bredene-Dorp!

Uiterst ruime halfopen bebouwing (bewoonbare opp: 297m²) op heden ingedeeld als het volgt, grote inkomhal met gastentoilet met mooi afgewerkte trap dat u richting het eerste verdiep leidt. De woonkamer kreeg eind vorige jaar een volledige make-over en er werd samen gewerkt met een decoratiefbedrijf om deze een modern en samenhangend geheel te laten vormen. Het parket is nagelnieuw en bevindt zich in een volledig nieuwe staat. Bij de renovatie werd er ook gedacht aan ruime ingemaakte, strak afgelijnde kasten. Verder is de woonkamer uiterst lichtrijk daar er grote glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Open vide voorzien waar er een luster kan geplaatst worden als eyecather. Verder werd de keuken volledig vernieuwd en werden er heel wat ingemaakte kasten geplaatst. Volgende ... toestellen zijn voorzien: inductiekookplaat, combi-oven, heteluchtoven, vaatwasser en dampkap. Er werd geopteerd voor een granieten werkblad. De woonkamer biedt tevens toegang tot het terras dat u uitzicht verleent naar de volledig ingesloten tuin. Verder bevindt zich op het eerste verdiep de volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, wastafel en met spiegel en handdoekdroger. Er werd terug gekozen om in het warmgrijs verder te gaan. Smeedijzeren zwarte tussendeur. Daarnaast zijn er op dit verdiep 3 slaapkamers voorzien, waarvan eentje ingericht is als dressing (met ingemaakte kasten). Het geheel is volledig overzolderd en biedt nog verdere uitbreidingsmogelijkheden. Er kunnen daar gemakkelijk nog 3 slaapkamers bij gecreëerd worden. Het gelijkvloers is verder voorzien van een aangebouwde veranda dat voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Verder is er nog een dubbele en uiterst grote garage voorzien dat verschillende mogelijkheden biedt. 2 sectionaal poorten (elektrisch en met afstandsbediening). Poortje voorzien aan de zijkant van de tuin. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een 4e kamer dat op heden dienstig doet als kantoorruimte. Ideaal voor iemand met een vrij beroep of als hobbyruimte.

Het pand is zeer solide en goed gebouwd (betonnen structuur). Kan eventueel dienstig doen als kangoeroewoning of als dubbele woonst. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg