Instapklare hoekwoning met een vleugje nostalgie!

Verkocht Bredene Michel Vanden Wegheplein 1
Royale hoekwoning te koop in Bredene met prachtig open zicht op het gezellig ingesloten Dr. Michel Vandewegheplein te Bredene. Zeer rustig en gunstig gelegen in de nabijheid van winkels (shoppingcentrum op 5 minuten), bakkers en nabij de Spuikom! Uiterst goede verbinding met Oostende als bij de invalswegen richting Brugge.

Deze ruime woning (bewoonbare opp: 195m²) bestaat uit een inkomhal met vestiaire mogelijkheden. Woonkamer uiterst lichtrijk door de aanwezigheid van de vele ramen, geheel is zeer gezellig ingekleed en maakt plaats voor een ruime eetplaats en afzonderlijk zitgedeelte. De nostalgische elementen kunnen teruggevonden worden in authentieke deuren (schuifdeuren) als bij de portefenêtre ramen die uitgeven op de veranda. Gezellig ingerichte veranda met sauna, inloopdouche en gaskachel. Afzonderlijke, geriefelijke keuken voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, dampkap en vele ingemaakte kasten. Afzonderlijk toilet aanwezig. Ruime wasberging waar alle technieken teruggevonden kunnen worden. Zo werd er voor het warm water ... een zonneboiler geplaatst. Waterverzachter aanwezig. Kelder voorzien waar er nog heel wat opbergmogelijkheden zijn.
Op het eerste verdiep kunnen er 3 slaapkamers teruggevonden worden. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. De grootste slaapkamer is voorzien van een ingemaakte boekenkast. Badkamer met ligbad, wastafel, toilet en handdoekdroger. Ook hier werd er geopteerd om de authentieke deuren te behouden.
Er is een vaste trap voorzien naar de zolderverdieping dewelke volledig ingericht werd! Dit is de eyecather van de woning en is voorzien van een open vide! Biedt zeer veel mogelijkheden voor iemand die ruimte nodig heeft! Vele ingemaakte kasten aanwezig.

Mogelijkheid tot aankoop van het aanpalend stuk bouwgrond (109 m²). Vraagprijs bouwgrond 66.000 EUR.
Deze is vandaag bruikbaar als ingesloten tuin en voorzien van een grote carport om een mobilehome in te stationeren.
Lees meer Verberg