Instapklare rijwoning zeer rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat!

Verkocht Bredene Reigersstraat 18
Residentieel gelegen rijwoning te Bredene in een doodlopende straat! Zeer goed gelegen in een kindvriendelijke omgeving en nabij verschillende fiets en wandelpaden. Uitwaaien aan het strand is zeer zeker ook een optie en in de nabijheid van de woning. In deze recente verkaveling is het aangenaam vertoeven voor jong en oud!

Recente (bouwjaar: 2007) en steeds goed onderhouden rijwoning (bewoonbare opp: 142 m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting de ruime woonkamer. Deze laatste is voorzien van een groot schuifraam dat zorgt voor voldoende natuurlijk lichtinval en biedt mogelijkheid tot het plaatsen van een grote eettafel & hoeksalon. Het raamwerk geeft uit op de volledig afgesloten & zonovergoten tuin (zuid-west oriëntatie) voorzien van een zonneterras (deels blauwsteen/bankirai). Grasmachine en tuingerief kunnen geplaatst worden in de handige tuinberging. De gelijkvloers verdieping beschikt verder over een gemakkelijk te onderhouden keramische tegel. Prachtig afgewerkte open leefkeuken met ruime ingebouwde ... kasten en een mooi kookeiland. Volgende toestellen zijn voorzien: vitrokeramische kookplaat, dampkap, heteluchtoven, microgolfoven en vaatwasser. Aan de keuken is er een ruime berging voorzien waar er een aansluiting is voor een wasmachine en waar er bijkomend gestockeerd kan worden. Verderop kan de afgesloten garage teruggevonden worden dewelke voorzien is van een sectionaal poort. Aangelegde oprit aanwezig. Regenwaterput van 10.000l voorzien met waterpomp. Alarmsysteem mogelijk in de woning. Gastentoilet voorzien in de inkomhal.
Het verdiep kan bereikt worden via de mooi afgewerkte houten trap. De bovenverdieping maakt plaats voor 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Kurken ondervloer kan teruggevonden worden in de 3 slaapkamers (15m², 12m², en 12m²). Netjes verzorgde badkamer met dubbele wastafel, ligbad, hangtoilet en douche. Faience tot aan het plafond.
Zolderverdieping aanwezig bereikbaar via zoldertrap en biedt nog verschillende stapelmogelijkheden.

Het pand werd recentelijk nog volledig opnieuw herschilderd. Er is een blanco keuring elektriciteit en het EPC is zeer gunstig! Mogelijkheid tot aankoop van de meubelen.

Bent u op zoek naar een instapklare woning in een rustige omgeving? Dan is dit uw uitgelezen kans!
Bezoekdag voorzien op zaterdag 19/03! Boek online uw moment!
Lees meer Verberg