Te renoveren woning op prachtig ligging te Bredene-Duinen!

Verkocht Bredene Gentstraat 43
Te renoveren woning gelegen te Bredene - Duinen in de rustige Gentstraat! In de nabijheid van vele winkels, het strand en tevens in de omgeving van een tramhalte. Op enkele minuutjes fietsen van Bredene - Grasduinen. Zeer gunstig doch rustig gelegen!

Deze te renoveren rijwoning (bewoonbare opp: 200m²) bestaat op het gelijkvloers uit een ruime garage (22 m²) voorzien van een kantelpoort afgewerkt in houten schrijnwerk. Achteraan de woning bevindt zich een nog een extra berging die eventueel dienstig kan doen als atelier. Verder beschikt het gelijkvloers over een technische berging met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Op het eerste verdiep kan de royale en uiterst lichtrijke woonkamer (gevelbreedte van 5,8m!) teruggevonden worden. Raamwerk in houten schrijnwerk voorzien van kantelramen. Onderhoudsvriendelijk tegel op de ondervloer. Afzonderlijk keuken voorzien dewelke extra opfrissing vraagt. Op dit niveau is er verder nog een terras voorzien aan de zonnekant. Via de ruime trappenhal kan je dan nog een verdiep hoger ... gaan, want daar vindt u 3 uiterst ruime slaapkamers (10, 17 m² en 24 m²) terug. De masterbedroom geeft uit op de rustige achterzijde en neemt de ganse breedte van het pand in. Centrale verwarming aanwezig. Laminaten ondergrond op de ondervloer. Badkamer met ligbad en lavabo. De zolderverdieping maakt plaats om nog bijkomende kamers te creëren! Onderdak aanwezig.

In de tuin is er op vandaag een grote bijruimte voorzien dewelke op heden voorzien is van 2 kantelpoorten. Handige extra berging. Mogelijkheid tot aankoop van het aanpalend stuk bouwgrond. Informeer bij ons kantoor voor de verschillende opties.

Bent u een handige harry en heeft u geen schrik van opknapwerken? Dan kan deze woning op een prachtige ligging te Bredene het uwe worden! Vraag uw bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg