Recentelijjk gerenoveerde rijwoning in Bredene-Dorp in de Guido Gezellestraat!

Verkocht Bredene Guido Gezellestraat 7
Deze zeer goed onderhouden rijwoning is centraal gelegen te Bredene in nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer doch zeer rustig gelegen. Op een boogscheut vinden we het Bredens shoppingcenter en ook het strand en de Spuikom bevinden zich op wandelafstand.

Deze ruime rijwoning (bewoonbare opp 152m²: ) betreden we via de inkomhal met bergruimte onder de trap. Verder vinden we op het gelijkvloers de ruime woonkamer terug waar het raam onlangs vernieuwd werd en rolluiken werden geplaatst. Verlaagd plafond voorzien met ingebouwde spots. Een eerste badkamer werd gecreëerd op het gelijkvloers met inloopdouche en dubbele wastafel en voorzien van een dakkoepel. Afzonderlijk gastentoilet.
Achteraan vinden we de ruime open leefkeuken terug waar volgende toestellen aanwezig zijn: koelkast, vaatwasser, combi-oven, dampkap en keramische kookplaat. In de keuken werd er geopteerd om terug een lichtkoepel te plaatsen zodat er optimaal gebruik kan gemaakt worden van natuurlijk lichtinval. De ruime en uiterst gezellige tuin kan betreden ... worden via de keuken en beschikt over een zeer ruim en functioneel tuinhuis met aanpalende lounge. Hier kan je optimaal van de zon genieten en alle rust en privacy. Aparte wasberging aanwezig op de begane vloer. Pelletkachel aanwezig. Blanco keuring elektriciteit.

Op de eerste verdieping vinden we 2 gezellige slaapkamers (12,81 m² & 10,51 m²) terug . De kamer vooraan werd recent voorzien van een nieuw raam en rolluiken. Verderop kan de 2e badkamer met ligbad, uitgebreide wastafel met ingemaakte kasten en toilet. Op het verdiep werd er geopteerd om te werken met een laminaat op de ondergrond. Dit zorgt voor een gezellige toets en is zeer onderhoudsvriendelijk!

De zolderverdieping maakt plaats voor de masterbedroom met ensuite een ingebouwde dressing met ingemaakte kasten. Aansluiting voorzien voor het plaatsen van een televisie. Mooie laminaat terug te vinden op ondergrond.

Bent u op zoek naar een instapklare woning op een rustige ligging en toch zeer centraal? Dan kan dit misschien wel een mooie kans zijn voor u! Informeer via ons kantoor naar de bezoekmogelijkheden.
Lees meer Verberg