Instapklare en recente rijwoning met een zeer gunstig EPC in doodlopende straat!

Verkocht Bredene Monnikenstraat 47
Recente en geriefelijke rijwoning van het bouwjaar 2014 gunstig gelegen te Bredene in de doodlopende straat en in een jonge verkaveling! Op veilige wandelafstand van een schooltje en in de nabijheid van enkele winkels. Ideaal voor jonge gezinnen!

Deze recente en uiterst energievriendelijke rijwoning (bewoonbare opp: 153 m²) bestaat uit een afzonderlijke inkomhal met gastentoilet en mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime vestiariekast. De woonkamer is zeer luchtig en voorzien van alle hedendaagse comfort! Open leefkeuken met gasfornuis incl. 4 kookbekkens, vaatwasser, heteluchtoven, combi-oven en koelkast. Mooi kookeiland voorzien van voldoende ingemaakte kasten. Via de grote schuiframen aan de achterzijde betreedt u de zonnige en volledig ingesloten tuin terug waar het aangenaam genieten is van het zonnetje! Het tuintje maakt plaats voor een mooi en gemakkelijk te onderhouden terras in blauwsteen. Ruime tuinberging tevens voorzien van zonnepanelen. Afzonderlijke wasberging aanwezig voorzien van heel wat stapelmogelijkheden. ... Volwaardige en ruime garagebox waar de verschillende technieken teruggevonden kunnen worden. De eigenaars beslisten om reeds verder te investeren in nieuwe energievriendelijke technieken: zo werd er een warmtepomp voorzien dat tevens kan koelen, werd er een thuisbatterij geplaatst en een zonneboiler geïnstalleerd! Ook werd er bijkomend geïnvesteerd in extra zonnepanelen waardoor het verbruik uiterst laag is! Automatische rolluiken aanwezig.

Op het eerste verdiep kunnen de 3 volwaardige slaapkamers teruggevonden worden, elk voorzien van een laminaat op de ondergrond. Handig en zeer gemakkelijk in onderhoud. Badkamer met douche en dubbele wastafel. Geheel overzolderd!
Aangelegde oprit voorzien waar er tevens een auto kan gestationeerd worden. Gunstig EPC! Blanco keuring elektriciteit! Beschikbaar vanaf 01 mei 2024.

Kom en ontdek alle voordelen van dit pand op de bezoekdag van zaterdag 15/07 tussen 10:00 en 12:00. Boek online uw bezoek in!
Lees meer Verberg