Zeer goed onderhouden villa op top locatie te Bredene!

Verkocht Bredene Torenvalkenerf 10
Instapklare villa prachtig gelegen te Bredene - Torenvalkenerf. Uiterst rustig en residentieel gelegen in een groene omgeving, in de nabijheid van het strand. Zeer kindvriendelijk gelegen in een doodlopende straat en op enkele passen van de woning kan een speeltuintje teruggevonden worden.

Lichtrijke villa die steeds met zorg onderhouden werd (bewoonbare opp: 145m²). bestaande uit een ruime inkomhal met tal van ingemaakte kasten dat u verder leidt richting de gezellig ingerichte woonkamer voorzien van een plafondhoog boograam waardoor extra licht wordt binnen getrokken. Hier vinden we een op maat gemaakt haardmeubel terug die voor extra sfeer en warmte zorgt. Aanpalend kan de aangebouwde leef veranda (25 m²) teruggevonden worden met veel glaspartijen waardoor het ruimtelijk gevoel wordt aangescherpt en wederom voor veel natuurlijk zonlicht zorgt in de woning. Aansluitend kan het zonneterras teruggevonden worden waar men de hele dag in de zon kan vertoeven. Geheel werd voorzien van een gemakkelijk te onderhouden keramische tegel. ... Afzonderlijke vernieuwde Dovy keuken met granieten werkblad voorzien van veel ingebouwde kasten. Volgende toestellen zijn voorzien: keramische kookplaat (aeg), koelkast, vaatwas (miele) dampkap en heteluchtoven (aeg). Er is een ruime garage voorzien met elektrische sectionaalpoort met afstandsbediening. Aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en zolderluik voorzien in de garage.
Verder maakt de woning plaats voor 3 slaapkamers waarvan één op de gelijkvloerse verdieping. Alle kamers werden afgewerkt met laminaat op de vloer wat zorgt voor een warme toets. Ook in de slaapkamers werd geopteerd voor ingemaakte kasten. Verder voorziet deze woning in een recentelijk vernieuwde badkamer met keramische tegel, regendouche en lavabomeubel. Afzonderlijk toilet voorzien.
Prachtig aangelegde tuin rond-om-rond de woning met geïsoleerd tuinhuis. De oprit voorziet in 2 parkeerplaatsen.

De villa is gelegen op een grondoppervlakte van 699m²! Op heden is de woning voorzien van 8 zonnepanelen!
Lees meer Verberg