Duurzaam gerenoveerde rijwoning gelegen in een doodlopende straat te Bredene!

Verkocht Bredene Sint-Riquierstraat 14
Recent gerenoveerde woning gunstig gelegen te Bredene-Dorp! Rustig en doch zeer centraal gelegen in de nabijheid van de invalswegen richting Oostende en Brugge. Het feit dat het pand gelegen is een doodlopende straat, is zeer zeker een troef en uiterst kindvriendelijk. In de omgeving kan er een bakker, schooltje en etc. teruggevonden worden.

In 2015 onderging dit afgewerkt pareltje een volledige metamorfose met focus op duurzaam renoveren. Het gunstig EPC-label A is dan ook het resultaat van een grondige renovatie waar er geopteerd werd om centrale verwarming, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem C, airco-unit, zonnepanelen en hoogrendementsbeglazing te plaatsen. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiairemogelijkheid, een gastentoilet, toegang tot de garage en een wasberging uitgevende op de tuin. De garage werd voorzien van een automatisch sectionaal poort hanteerbaar vanop afstand met een afstandsbediening (videopost toegang mogelijk via deur en poort). Tevens kan de waterontharder dewelke voorzien is van een ... kalkneutralisator teruggevonden worden in de ruime garage. De wasberging werd zeer kwalitatief afgewerkt met een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine, ingemaakte kasten en voldoende ruimte om uw was te laten drogen.

Het eerste verdiep werd zeer mooi en strak afgewerkt met een PU-gietvloer op de ondergrond. Open leefkeuken voorzien van een inductiekookplaat, combi-oven, heteluchtoven, vaatwasser en ingebouwde dampkap. Zeer ruim kookeiland waarmee u in onmiddellijk contact staat met uw woonkamer. Heel wat ingemaakte kasten voorzien. De woonkamer is uiterst lichtrijk door de aanwezigheid van de grote raampartijen. Er werd geopteerd om heel wat domotica te voorzien: zo kan de sfeerverlichting, multimedia, de gordijnen en de verwarming allemaal bestuurd worden zowel via het ingebouwd device aanwezig in de woonkamer of via uw smartphone. Ingewerkte kwalitatieve Artsound design boxen. Op dit niveau werd er een mooi, groot en volwaardig terras gecreëerd waar het in de middag aangenaam genieten is van het zonnetje!

Een verdieping hoger kan de badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel teruggevonden worden. Er werd gekozen om faience te plaatsen dewelke gemakkelijk is in onderhoud. Verderop kunnen er 3 slaapkamers teruggevonden worden allemaal voorzien van een gemakkelijk en gezellig laminaat op de ondergrond. Er is een vaste trap voorzien naar de zolder (geïnstalleerd in 2018) waar op heden de bureelruimte teruggevonden kan worden. Deze kan mogelijks ingedeeld worden als 4 volwaardige slaapkamer. Airco-unit voorzien dewelke automatisch aangestuurd kan worden. Verder beschikt de woning over 14 zonnepanelen (390Wp ) aangesloten aan 2 omvormers (2.1kW + 1.1 kW AC).

Het meest recent werd de tuin aangepakt, zo werd er een ontwerp gevolgd van een tuinarchitecte en werden er vrij recent leibomen aangeplant om de privacy zoveel mogelijk te waarborgen. Vernieuwde terrassen en mogelijkheid om een lounge/tuinhuisje te creëren (plateau reeds gegoten, wachtbuizen water en elektriciteit doorgetrokken).

Bent u op zoek naar een volwaardig en recent gerenoveerde woning met oog voor esthetiek en met heel wat domoticamogelijkheden? Dan kan deze woning met 4 slaapkamers en garage misschien wel de uwe worden!

Bezoekdag voorzien op zaterdag 16/09 tussen 10:00 en 12:00.
Reserveer uw bezoekmoment online op onze website!
Lees meer Verberg