Geriefelijk en instapklare woning gunstig gelegen te Sint-Pieters!

Verkocht Brugge Blankenbergse Steenweg 177
TEKOOPSTELLING VIA ONESHOT - GEAFFICHEERDE PRIJS IS STARTPRIJS!

Geriefelijk en goed onderhouden halfopen bebouwing gelegen te Brugge - Sint-Pieters. Goed gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer! Het pand geniet een mooi open groen zicht op een boomgaard die paalt aan de woning!

Halfopen bebouwing (bewoonbare opp: 150m²) die reeds vernieuwd werd en steeds goed onderhouden werd. Bestaande uit een inkomhal afgewerkt met een keramische tegel die verder doorloopt naar de woonkamer toe. Leefruimte met open haard, ingebouwd TV meubel en eetplaats. Volledig vernieuwde keuken geplaatst in 2018 bestaande uit een combi-oven, heteluchtoven, vaatwasser, keramische kookplaat en dampkap (Zanussi). Voorzien van een gezellige ontbijtbar. Verderop is er nog een ruime berging aanwezig die op heden fungeert als wasberging alsook als badkamer met dubbele lavabo, vernieuwde inloopdouche voorzien. Deels onderkelderd. Het eerste verdiep maakt plaats voor 2 uiterst ruime slaapkamers die genieten van enorm veel natuurlijk daglicht! Hoge ... plafonds zorgen voor een goed ruimtelijk gevoel. Vaste trap voorzien naar de zolder waar de 3e uiterst ruime slaapkamer kan gevonden worden.
Gelegen op een perceel van 290 m² waar er een extra tuinberging voorzien is en deel verhard werd voor het plaatsen van een wagen.

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg