Functionele starterswoning op zeer gunstige ligging!

Verkocht Brugge Hertogenstraat 17
TEKOOPSTELLING VIA ONE SHOT! Prijs is startprijs en geen vraagprijs!

Functionele rijwoning gelegen te Brugge - Sint-Andries! Uitmuntende bereikbaarheid met de Expressweg, openbaar vervoer en het centrum van de stad! Op enkele stappen bent u aan het treinstation! Gelegen in een mooie buurt in de nabijheid van een speeltuintje, winkels (zijstraat van de Gistelse Steenweg) en parken.

Rijwoning (bewoonbare opp: 120m²) bestaande uit een inkomhal die toegang verleent aan de eetkamer voorzien van een open keuken met een gasfornuis, spoelbak, dampkap en afgewerkt met een kwalitatief en onderhoudsvriendelijke tablet. Veel natuurlijke lichtinval door de aanwezigheid van een ruime lichtkoepel. Zitgedeelte op heden voorzien aan de voorzijde van de woning. Volledig ingesloten tuintje aanwezig met kunstgras (zuidwest gericht) en tuinberging. Badkamer op de begane vloer voorzien van een douche, wastafel, handdoekdroger en toilet. Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers voorzien. Opperzolder bereikbaar via trap. Dak werd volledig geïsoleerd. ...

Het gelijkvloers werd afgewerkt met een laminaat. Rolluiken voorzien. Linoleum op het verdiep. Aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.
Alle documenten en reglement te downloaden op de website van Cfinance Vastgoed. Einde biedprocedure voorzien op 26 september 2020.
Lees meer Verberg