Rijwoning op toplocatie in hartje Brugge nabij de Coupure!

Verkocht Brugge Gapaardstraat 40
Rijwoning met magnifieke ligging in hartje Brugge! Goed gelegen op wandelafstand van het Koningin Astridpark, nabij de Coupure en de Gentpoort! Tevens een goede bereikbaarheid met de stadsring van Brugge. In de directe omgeving van het pand is er openbaar vervoer terug te vinden zoals een bushalte.

Deze charmante en uiterst goed onderhouden rijwoning (bewoonbare opp: 110 m²)werd kwalitatief afgewerkt met duurzame materialen. Het gelijkvloers is op heden voorzien van 2 kamers waarvan één op heden als wachtruimte gebruikt wordt en de 2e kamer als praktijkruimte met zicht op een ingesloten koertje. Deze laatste biedt veel mogelijkheden om een gezellige stadspatio in te voorzien. Verderop maakt het gelijkvloers plaats voor nog een extra ruimte dat op heden tevens functioneert als ruime berging met kitchenette. Het eerste verdiep werd afgewerkt met een volwaardige massief parket op de ondervloer. Zeer mooi uitgevoerde keuken afgewerkt met natuurstenen tablet. Heel wat ingemaakte kasten zijn voorzien. Gasfornuis met ingebouwde oven, 2 ... kookbekkens en functioneert tevens als centrale verwarming van het pand. Dit verdiep maakt verder ook plaats voor een badkamer met douche, lavabo met spiegel en een afzonderlijk toilet.
Geheel overzolderd dat eventueel tevens dienstig kan doen als volwaardige master bedroom. Op heden wordt deze als stockageruimte gebruikt.
Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox gelegen in de omgeving (Hooistraat).

Zoekt u een charmante en compacte woning in hartje Brugge? Dan kan dit pand misschien wel iets voor u zijn! Informeer verder in ons kantoor!
Lees meer Verberg