Halfopen villa les Vagues in de Concessie met gunstig EPC!

Verkocht De Haan Gracialaan 4
Welkom in De Haan, welkom in Villa Les Vagues!
Deze instapklare halfopen villa ligt op u te wachten in hartje Concessie, de authentieke wijk die het uitzonderlijke Belle époque karakter van De Haan ademt. Met haar unieke locatie nodigt Villa Les Vagues uit tot onthaasten! Geniet om de hoek van de zonsondergang op de dijk of neem uw plank voor een afterwork surfsessie. In no time staat u in het bos voor een wandeling met de hond of een sportieve workout op het mountainbike parcours. En waarom zou u niet gewoon aan het eind van de straat genieten van een ijsje aan parkdomein La Potinière?
Villa Les Vagues charmeert jong en oud.

Deze prachtige kustvilla (half open) is gelegen op een grondoppervlakte van 442 m² en geniet een enorm royaal bewoonbare oppervlakte van maar liefst 324 m²! Het gelijkvloers maakt plaats voor een ruime inkomhal die u verder leidt richting de uiterst lichtrijke woonkamer waar de authentieke elementen van de woning bewaard bleven. Er werd geopteerd voor een licht eiken parketten vloer en met de ingebouwde ... gashaard is het er gezelligheid troef! Al het raamwerk is trouwens voorzien van hoogrendementsbeglazing. Verderop kan de afzonderlijke keuken teruggevonden worden dewelke afgewerkt werd met een natuurstenen tablet. Volgende toestellen zijn aanwezig: gasfornuis, dampkap, spoelbak en heteluchtoven. Er werd gekozen om een werkeiland te plaatsen voorzien met voldoende ingemaakte kasten. Ook hier kunnen de authentieke elementen van de woning teruggevonden worden. Zo werden gedeelten van de oorspronkelijke keuken bewaard! Verderop maakt het gelijkvloers plaats voor een ingebouwde bar die uitnodigt om gezellig te aperitieven met vrienden en familie! Het eerste verdiep is voorzien van 2 ruime slaapkamers (22 m² & 22m²) waarvan er een op vandaag fungeert als bureelruimte. Deze laatste geniet van een prachtig uitzicht op de Concessie vanop het gezellig balkonnetje. Daarnaast werd de bureelruimte voorzien van ingemaakte kasten. De tweede slaapkamer is door haar hoekligging tevens uiterst lichtrijk. Verder beschikt dit verdiep over een linnenkamer en een royale, uiterst grote badkamer met ligbad en douche. Het geheel werd zeer mooi afgewerkt met een ondergrond in parket, 2 lavabomeubels en ingemaakte kasten. Een verdieping hoger kan u nog 3 volwaardige slaapkamers terugvinden (24 m², 19 m² en 28 m²) waarvan er een vandaag dienst doet als fitnessruimte.
De woning is voorzien van een alarmsysteem.
Buiten is het pand omgeven door een gezellig ingerichte tuin met diverse hoekjes waar het de dag door genieten is van de zon. Aan de voorzijde is een zonneterras, maar ook achteraan is het gezellig vertoeven op de middag en de avond ingesloten te genieten van het mooie weer. De garagepoort werd afgewerkt in paddouk en de oprit laat mogelijkheid tot het stallen van 2 auto’s.

Lijkt deze instapklare Villa Les Vagues in hartje Concessie iets voor u?
Vraag dan zeker en vast uw bezoek aan via ons kantoor.

Gunstig EPC en geen asbest volgens attest!

Lees meer Verberg