OPENDEUR ZAT 12/05 tussen 10u00 en 12u00

Verkocht Jabbeke Koornblomme 34
OPENDEUR ZAT 12/05 tussen 10u00 en 12u00! Solide halfopen bebouwing gelegen in een rustige wijk te Jabbeke! Op een mum van tijd staat u op de autosnelweg (E40). De dorpskern van Jabbeke ligt vlakbij waar verschillende winkels en faciliteiten zijn.

De halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 135 m² is voorzien van een inpandige garage met kantelpoort en met toegang tot het zonnig tuintje. Op het gelijvloers bevindt zich verder een ruimte die eventueel kan gebruikt worden als een vierde slaapkamer of als bijkomende berging. De eerste verdieping maakt plaats voor een gezellige woonkamer en een afzonderlijke keuken. De keuken is voorzien van ingemaakte kasten, dubbele spoelbak, een fornuis en een dampkap. Verder bevindt er zich een gastentoilet op dit niveau. Een verdiep hoger bevinden er zich 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel.
Ingesloten tuintje voorzien van een tuinhuisje en volledig aan de zonnekant!

De woning is structureel gezien zeer goed, zo is het een betonnenstructuur, werd ... de voorgevel volledig geïsoleerd en opnieuw gepleisterd en werd het raamwerk voorzien van PVC in hoogrendementsbeglazing. Er is een regenwaterpomp aanwezig.

Bel: 0472 32 25 22 om te bezichtigen!
OPENDEUR ZAT 12/05 tussen 10u00 en 12u00
Lees meer Verberg