Te renoveren woning met veel mogelijkheden op centrale ligging met ruim stuk grond (965 m²!)

Verkocht Koksijde Nieuwpoortsteenweg 19
Gelegen op een boogscheut van de dorpskern Oostduinkerke. Tevens in nabijheid van scholen en verschillende sportfaciliteiten.
Zeer goede bereikbaarheid door ligging nabij autosnelweg E40!

Deze te renoveren woning ( op heden bewoonbare oppervlakte van 121m²) beschikt op heden over volgende indeling, een inkomhal met trap dat u verder leidt richting de woonkamer. Leefruimte voorzien aan de straatzijde met er achter een eetkamer die zeer veel potentieel biedt naar renovatie toe. Open keuken in eik voorzien van vaatwasser, elektrische kookplaat, dampkap, oven en dubbele spoelbak. Tevens bevindt de badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel op het gelijkvloers. Enkele authentieke kenmerken aanwezig zoals de boog aan de woonkamer of de granito tegels. Absolute troef van deze woning in de royale tuin die zeer veel mogelijkheden biedt! en waar in u alle rust kan genieten!
Het eerste verdiep maakt plaats voor 3 slaapkamers (11m², 9m² en 10m²) afgewerkt met een grijze linolium. Tevens kan er op dit verdiep nog een berging en een ... afzonderlijk toilet teruggevonden worden. Zolder werd reeds geïsoleerd.

Aangelegde oprit voorzien waar 2 wagens geplaatst kunnen worden. Zeer goede toegankelijkheid met de tuin (poortje aan de zijkant van de woning). Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

EPC werd opgemaakt tijdens werken aan de gevel van de buur, deze zou in de praktijk beter zijn.
Lees meer Verberg