Halfopen bebouwing (nieuwbouw) in nieuwe verkaveling te Middelkerke!

Verkocht Middelkerke Amaat Van Walleghemstraat 48 84
Nieuwbouw halfopen bebouwing gelegen te Middelkerke. Gelegen in een nieuwe verkaveling en in een rustige woonwijk dat zich vrij dicht situeert bij het centrum van Middelkerke.

Deze halfopen bebouwing (bewoonbare oppervlakte: 155 m²) werd zeer solide gebouwd en is voorzien van een inkomhal afgewerkt met een nette en grote keramische tegel in donkergrijze tinten. Verder op bevindt zich de ruime woonkamer die geniet van uitzonderlijk veel natuurlijk daglicht! Bijna de volledige achterzijde werd voorzien van raamwerk waardoor de lichtinval zoveel mogelijk binnengetrokken wordt. Grote schuiframen aan de achterzijde voorzien die toegang verlenen tot de zuidgerichte tuin. De open leefkeuken in deze woning is een echt pareltje, deze is voorzien van een werkeiland die voldoende kastruimte biedt. De keuken werd afgewerkt met glanzende frontdeuren afgewisseld met een donkerbruine granietlook. Volgende toestellen zijn aanwezig: combi-oven met uitschuifbare deur, een koelkast met diepvriesvakje, vaatwasser, keramische kookplaat met dampkap. ... Aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime berging die voldoende stockagemogelijkheden biedt. Garage aanwezig voorzien van een sectionaal poort . Tevens maakt het gelijkvloers plaats voor een gastentoilet.
Op het eerste verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers die getypeerd worden door hun uiterst ruime veluxen die terug zorgen voor een optimaal lichtinval. De slaapkamers werden afgewerkt met laminaat. Grote badkamer voorzien van een ligbad en inloopdouche. Kruipzolder aanwezig waar de technieken voorzien zijn.
Verder beschikt deze woning over 8 zonnepanelen die inbegrepen zijn in de prijs.

Verkoop onder BTW-stelsel! Vraag uw bezoek. E-peil 59
Lees meer Verberg