Royale exclusieve villa te Slijpe

Verkocht Middelkerke Vaartdijk-Noord 65
Exclusieve villa gelegen in het landelijke Slijpe te Middelkerke! Rustig en groen gelegen aan de vaart en aan de Rattevalbrug. Gunstig gelegen en vrij snelle verbinding met de autosnelweg en met Nieuwpoort.

Exclusieve recente villa (bouwjaar: 2004) op een grond van 1.893m² opgetrokken in de breedte waardoor het pand heel wat natuurlijk lichtinval geniet, bestaande uit een royale inkomhal afgewerkt met een cementgebonden gietvloer en voorzien van een gastentoilet. Lichtrijke woonkamer van 49 m² afgewerkt met een parketten vloer dat zorgt voor een gezellige toets, ook werd er een cassettehaard geïnstalleerd. Aan de tuinzijde werden grote schuiframen geplaatst om de mooi afgewerkte tuin te kunnen bereiken. Volwaardige leefkeuken met werkeiland en ontbijttafel voorzien van volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap, koelkast , heteluchtoven, vaatwasser en combi-oven. Het zicht op de tuin wordt in de keuken nogmaals benadrukt door de grote glaspartijen die geplaatst werden (grote overspanning van de ramen). Handige berging net ... naast de keuken gepositioneerd met tevens toegang tot de tuin. Grote garage voorzien met afzonderlijke douchecel. Sectionaal poort met afstandsbediening aanwezig.

Op het verdiep is er een ruime overloop voorzien die voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Op heden zijn er 4 slaapkamers voorzien waarvan de masterbedroom toegang verleent tot de badkamer waar het ligbad centraal geplaatst werd. Dubbele lavabo met meubel aanwezig. Aansluitend aan de badkamer werd er een dressing voorzien met ingemaakte kasten.

De tuin werd aangelegd en voorzien van een mooi ingesloten terras en er werd tevens een oprit voorzien. Naast de woning is er nog een weide voorzien die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zonnepanelen werden geplaatst. Mooi gelegen aan de vaart!
Lees meer Verberg