Verder af te werken woning op idyllische ligging!

Verkocht Middelkerke Vaartdijk-Noord 36
Halfopen bebouwing met potentieel zeer gunstig gelegen aan de Vaartdijk-Noord te Leffinge! Goed gelegen te Middelkerke en met goede bereikbaarheid met Nieuwpoort en Oostende en tevens de E40. Pittoreske ligging aan de vaart met zijn fietsknooppunten voor de deur!

Deze verder af te werken rijwoning (op heden bewoonbare opp: 100m²) bestaat op vandaag over een gastentoilet handig gepositioneerd aan de inkomhal, open woonkamer met tal van mogelijkheden en met zicht op de vaart. Raamwerk (PVC schrijnwerk en hoogrendementsbeglazing) werd reeds vernieuwd en voorzien van een elektrisch rolluik. Vernieuwde trap (2017) die u verder leidt naar de gezellige slaapkamer in de nok van het dak (werd vernieuwd in 2013 en geïsoleerd in 2015) . Het slaapvertrek werd afgewerkt met een onderhoudsvriendelijk laminaat. Verder zijn er op heden nog 3 verschillende ruimtes die nog van functie voorzien kunnen worden. Er zou een zeer ruime keuken kunnen gecreëerd worden met open zicht naar de zonovergoten tuin achteraan. Verder is er op heden een ... stoomcabine met wellnessfunctie geïnstalleerd (2012). Dit pand kan u verder volledig naar uw hand en uw smaak zetten!

De grote troef van deze eigendom is de royale grondoppervlakte van 844m² waar nog verschillende mogelijkheden mee zijn!
Volgende zaken werden reeds hernieuwd in de woning: gasinstallatie (2015), elektriciteit werd volledig hernieuwd en blanco gekeurd, leidingen werden reeds voorzien in PVC buizen, zijgevel en voorgevel werden reeds geïsoleerd. Als laatste werd ook de voorzijde afgewerkt met crépi.

Realiseer uw renovatieproject hier met prachtig open zicht op de vaart! Vraag uw bezoek ter plaatse aan.

Lees meer Verberg