Gezellige en vernieuwde rijwoning te Leffinge - Dorpsstraat!

Verkocht Middelkerke Dorpsstraat 138
Instapklare en gezellige woning in de dorpskern van het pittoreske Leffinge! Gunstig gelegen in de Dorpsstraat en met goede bereikbaarheid met zowel Oostende als Middelkerke. Ook Oudenburg is gemakkelijk te bereiken. In de directe omgeving kunnen er lokale handelaars teruggevonden worden zoals een bakker en enkele kleine detailzaken.

Deze functionele en zeer goed onderhouden rijwoning (bewoonbare opp: 155 m²) bestaande op het gelijkvloers over een open woonkamer, met laminaat op de ondergrond, waar alle ruimten zoveel mogelijk opengetrokken werden. Deze woning is zeer gezellig ingedeeld en is voorzien van een knus salon waar een grote zetel kan geplaatst worden. Ook de open haard (cassette) zorgt voor gezelligheid! Uitbouw met prachtige open leefkeuken voorzien. Aan licht geen gebrek in deze woning mede dankzij de aanwezigheid van de grote dakkoepel aan de achterzijde. De keuken is voorzien van van volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap en heteluchtoven. Heel wat ingemaakte kasten aanwezig. Groot schuifraam dat uitgeeft ... op een gezellig en ruim ingesloten tuintje waar het heerlijk genieten is van het zonnetje en waar er zeer veel privacy is!
Verderop kan de badkamer teruggevonden worden met ligbad, lavabomeubel met spiegelkast. Afzonderlijk toilet aanwezig. Centrale verwarming aanwezig (Vaillant). Het tuintje werd afgewerkt met een mooie terrastegel dat gemakkelijk is in onderhoud.

Via de trap bereik je de eerste verdieping waar er 2 ruime slaapkamers (opp: 13 m² en 15m²) kunnen teruggevonden worden dewelke beiden voorzien werden van een laminaat op de ondergrond. De kamer uitgevende aan de voorzijde is zeer ruim en maakt het mogelijk om een ruime kast, bed en eventueel bureel te plaatsen. Er is een derde kleinere slaapkamer voorzien waar tevens de vaste trap naar de zolder kan teruggevonden worden, ideaal als bureelruimte of eventueel als bijkomende berging of stockageruimte.
Op het platte dak werd er een terras gecreëerd waar je kan genieten van een mooi groen uitzicht op de open velden!

De masterbedroom (opp: 34 m²) kan teruggevonden worden in de zolderverdieping en de originele balken werden mooi gerestaureerd. Even in alle rust ontspannen? Deze ruimte is een echte eyecather voor de woning en zorgt voor een hele mooie troef! Voldoende ruim en mogelijkheid tot het plaatse van een dressing.

De woning heeft een EPC-waarde van 251 en een energielabel C, wat betekent dat het energieverbruik van de woning relatief laag is. Dit zorgt voor lagere energiekosten en een comfortabeler huis. Blanco keuring elektriciteit! Het dak werd reeds vernieuwd.

Kortom, deze woning biedt veel ruimte en comfort in een mooie omgeving. Het is een perfecte plek voor een gezin dat op zoek is naar een gezellige woning met een prachtige tuin en terras.
Lees meer Verberg