Modernistische rijwoning te koop met een vleugje nostalgie te Oostende!

Verkocht Oostende Nijverheidstraat 42
Modernistische en instapklare rijwoning te koop gelegen te Oostende in de nabijheid van vele winkels, kinderopvang, school en openbaar vervoer!

Deze rijwoning (bewoonbare oppervlakte 167m²) met een prachtig bewaarde gevel (genoteerd op het inventaris bouwkundig erfgoed!) is zo goed als instapklaar en is voorzien van een lichtrijke woonkamer met aansluitend een eetkamer die uitkijkt naar het gezellig en volledig ingesloten tuintje! Afzonderlijke en met zorg onderhouden keuken die voorzien is van een keramische kookplaat, dampkap en spoelbak. Via de keuken kan u het volledig ingesloten en gezellig tuintje terugvinden. Er is een terras aanwezig waar het gezellig vertoeven is in het zonnetje. Het geheel is volledig onderkelderd en werd onderverdeeld in 3 verschillende ruimtes. Plaats genoeg om te stockeren en er werd eveneens een wasplaats voorzien. De eerste verdieping maakt plaats voor 2 ruime slaapkamers en een derde iets kleiner. Alle ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming. De derde kamer geeft uit op een klein terrasje. ... Zeer nette en steeds goed onderhouden badkamer aanwezig met lavabo en spiegelkast en een ligbad.
Vaste trap naar de zolder voorzien waar er mogelijkheid is om 2 bijkomende slaapkamers te creeëren. Het dak werd reeds volledig geïsoleerd en van een dampscherm voorzien.

Deze woning kan nog aangekocht worden aan laag beschrijf! Profiteer er nog snel van!
Lees meer Verberg