Modernistische burgerwoning gelegen nabij een pleintje!

Verkocht Oostende Gerststraat 33
Modernistische burgerwoning goed gelegen nabij een speeltuintje en met een relatief open zicht. Goede bereikbaarheid met bus en op een kwartiertje fietsen van het centrum van de stad.

Deze rijwoning (bewoonbare oppervlakte: 194m²) is op heden ingedeeld in 2 appartementen en bestaat op het gelijkvloers over een royale woonkamer met zicht op de tuin achteraan. Keuken voorzien met heel wat ingemaakte kasten, elektrische kookplaat, dampkap en dubbele spoelbak. Aangebouwde veranda die zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. CV verwarming voorzien op aardgas. Vooraan de woning bevindt zich de badkamer met douche en lavabomeubel. Slaapkamer uitgevende aan de voorzijde. Raamwerk voorzien in een witte PVC schrijnwerk en hoogrendementsbeglazing.
Het eerste verdiep maakt plaats voor een ruime woonkamer afgewerkt met een degelijk laminaat, verder bevindt zich de eetruimte en in de uitbouw achteraan is er een vernieuwde keuken te vinden met een keramische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak en heteluchtoven. Terras aan de achterzijde ... voorzien. Het tweede verdiep is voorzien van een badkamer met douche en 3 slaapkamers waarvan 2 volwaardig en een derde die nog verder dient afgewerkt te worden. Tevens is er CV verwarming voorzien (hoogrendementsketel) en het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Het geheel is volledig onderkelderd en structureel volledig in orde. Beschermde modernistische burgerwoning met een prachtig afgewerkte gevel! Afzonderlijke tellers voor water, gas en elektriciteit.
Lees meer Verberg