Verbazende ruime woning gelegen te Mariakerke

Verkocht Oostende Acacialaan 5
Tot in de puntjes verzorgde woning te koop gelegen te Mariakerke - Oostende. Zeer goed gelegen in de nabijheid van winkels, doch rustig nabij een gezellige woonwijk in het hart van Mariakerke. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en met de wagen. Tevens bevindt zich het strand zich op een boogscheut!

Nette en volledige gerenoveerde rijwoning bestaande uit een ruime woonkamer van ca. 37 m² afgewerkt met een kwalitatieve naturelle parket vloer die overal doorloopt. De renovatie werd zeer grondig uitgevoerd zo werden alle ramen, leidingen en etc. vernieuwd. Volledig geïnstalleerde open keuken afgewerkt met een wit werkblad om de strakke lijn verder aan te houden. Voldoende opberg en kastruimte voorzien. Toestellen voorzien van Siemens (vaatwasser, combi-oven, koelkast met diepvriesvakje en dampkap) Op de grond bevindt zich een mooi afgewerkte grijze tegel. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich het arduinen terras en tuintje die volledig ingesloten is. Gezelligheid alom in dit tuintje met terras (kraantje en verlichting ... aanwezig). Verder maakt het gelijkvloers plaats voor een gastentoilet en is er tevens een ruime droge kelder voorzien. Trap mooi afgewerkt met een kwalitatief vasttapijt. De eerste verdieping maakt plaats voor 2 uiterst ruime slaapkamers (21m² en 16m²) en een wasberging. Deze laatst is voorzien van ingemaakte kasten en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. De kamers werden afgewerkt met laminaat en alle ramen kunnen in draai/kip geplaatst worden (hoogrendementsbeglazing in PVC schrijnwerk). Het tweede verdiep is voorzien van een derde ruime slaapkamer (23m²) en een uiterst ruime badkamer waar er een hoekbad en een inloopdouche voorzien is. Dubbele wastafel voorzien met ingebouwde spiegelkast en handdoekdroger. Verder is er een technische berging voorzien waar de verwarmingsketel (condensatie) geplaatst werd. Kruipzolder voorzien. Dak volledig geïsoleerd!

De voorzijde van de woning werd tevens aangepast zo werd er arduin geplaatst en werd er een vergunde autostandplaats voorzien aan de voorzijde van de woning. De renovatie werd opgeleverd in 2015 en incl. postinterventiedossier. Blanco Keuring elektriciteit aanwezig. Laat u verleiden door deze eigendom!
Lees meer Verberg