Te renoveren rijwoning met vleugje nostalgie!

Verkocht Oostende Hospitaalstraat 6
Te renoveren rijwoning gelegen in de Hospitaalstraat te Oostende! Goed gelegen nabij de Alfons Pieterslaan, het stadshuis en nabij een speeltuintje. Goede verbinding met het openbaar vervoer, het treinstation ligt op een kwartiertje wandelen en een vlotte busverbinding.

Deze rijwoning ademt één en al nostalgie en geniet volgende indeling: royale inkomhal afgewerkt met een typische keramische tegel uit 1950, woonkamer op heden ingedeeld in een zit- en afzonderlijk eetgedeelte. Prachtig volle eiken glazen deuren die de mogelijkheid maakt om de 2 gedeelten af te sluiten. Achteraan is er een keuken voorzien dat beschikt over een gasfornuis en spoelbak. Klein koertje voorzien. Het ganse gedeelte is volledig onderkelderd en kan voor verschillende doeleinden fungeren. Ook handig om technieken te voorzien. De woning is voorzien in een houten structuur. Verder bevindt zich op het gelijkvloers het gastentoilet. Op het eerste verdiep zijn er 2 volwaardige en zeer ruime slaapkamers voorzien (18m ²en 20 m²), verder is een 3 kleinere slaapkamer ... voorzien. Vaste trap voorzien naar de zolder waar er gerust nog een 4e slaapkamer of masterbedroom kan voorzien worden. De zolder heeft een bruikbare opp. van 58 m². Het dak werd reeds vernieuwd (2000), ook het plat dak boven de keuken werd toen vernieuwd.

Bent u een handige harry? Dan kan deze woning met authentieke elementen u verbouwdroom zijn! Vraag snel een bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg