Goed gelegen rijwoning nabij winkels en openbaar vervoer

Verkocht Oostende Mariakerkelaan 152
Instapklare rijwoning te Oostende – Mariakerke gunstig gelegen in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en tevens het strand is niet ver af.

Deze goed onderhouden rijwoning (bewoonbare oppervlakte: 143 m²) bestaat op het gelijkvloers (vernieuwd in 2013) uit een ruime woonkamer afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke keramische tegel die over de ganse begane vloer loopt. Nostalgie kan teruggevonden worden onder meer door de mooie boog die behouden werd tijdens de renovatie. De woonkamer biedt toegang tot de volledig ingesloten zongeoriënteerde tuin via een schuifdeur (PVC hoogrendementsbeglazing) in witte schrijnwerk. Functionele en ruime keuken voorzien van een heteluchtoven (AEG), koelkast, elektrische kookplaat (Bosch) en dampkap. Onderhoudsvriendelijk tablet voorzien. Voldoende ingemaakte kasten aanwezig. Handige berging voorzien met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine, tevens kan de condensatieketel (Vaillant) teruggevonden worden. Regenwaterput met pomp voorzien (toilet en wasmachine zijn er op ... aangesloten). Ingesloten en zonnige tuin met ruim terras (107 m²) voorzien waar het aangenaam vertoeven is.

De eerste verdieping is op heden voorzien van 2 ruime slaapkamers (beiden 17m² en afgewerkt met laminaat) en maakt verder plaats voor een vernieuwde badkamer (gerenoveerd in 2015) met een lavabomeubel met ingemaakte kasten, ligbad met douchemogelijkheid. Tevens werd er op het verdiep een afzonderlijk toilet voorzien.

Verder is deze woning voorzien van een kelder (11m²), zijn er rolluiken aanwezig en werd de gevel vernieuwd.
Lees meer Verberg