Op te frissen rijwoning met enorm veel potentieel!

Verkocht Oostende Leffingestraat 309
Op te frissen rijwoning goed gelegen te Oostende - Leffingestraat. Goede bereikbaarheid met vlotte toegang tot de invalswegen als met het centrum van de stad. Tevens is er een goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer, zo is er een bushalte op enkel stappen van de woning.

Functionele en ruime rijwoning (bewoonbare opp: 160m²) op heden voorzien van een inkomhal met tegels, woonkamer voorzien met een vernieuwd laminaat en met raamwerk in PVC schrijnwerk. Open haard (cassette )aanwezig die 's winters voor gezelligheid zorgt. Geriefelijk en goed uitgeruste afzonderlijke keuken voor handen dat beschikt over volgende toestellen: keramische kookplaat, vaatwasser, dampkap, oven, koelkast met diepvries en spoelbakken. Voldoende kastruimte. Aansluitend is er een technische berging voorzien waar de stookinstallatie voorzien is en waar er eventueel gestapeld kan worden (aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine). Ingesloten terras afgewerkt met bankirai. Verder is er een verrassend ruime tuin voorzien waar volop geravot kan worden. ...

Op het eerste verdiep kan men 3 slaapkamers terugvinden, waarvan 2 zeer ruim (16m² en 15m²) zijn. Verder maakt dit verdiep plaats voor een vernieuwde badkamer met douchecel, lavabo en handdoekdroger. Laminaat kan teruggevonden worden op de vloer. Centrale verwarming voorzien.
Vaste trap naar de zolder voorzien waar er mogelijkheid is tot het creëren van een vierde volwaardige slaapkamer (ca. 35m²).

Dak werd reeds geïsoleerd. Vraag uw bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg