Uiterste ruime woning met zeer veel potentieel!

Verkocht Oostende Timmermanstraat 23
Uiterst ruime woning gelegen te Oostende - Westerkwartier. Goed gelegen nabij scholen, winkels (Nieuwpoortsesteenweg) en het openbaar vervoer.

Uitzonderlijke ruime rijwoning (bewoonbare opp: 264m²) op heden voorzien op het gelijkvloers van een ruime woonkamer opgedeeld in 2 ruimtes waar er een gaskachel geplaatst werd. Vasttapijt voorzien in beide ruimtes. Bureeltje voorzien op dit niveau. In de sous-sol kan er een 2e leefruimte teruggevonden worden die tevens als polyvalente ruimte kan gebruikt worden. Verderop kan de eetkamer teruggevonden worden die toegang verleent tot het ingesloten terras. Vernieuwde keuken voorzien van een kookplaat met gasbekkens, dampkap, koelkast, combi-oven, heteluchtoven en spoelbak. Aansluitend aan de keuken kan de uiterst ruime badkamer teruggevonden worden waar er een ligbad en een inloopdouche recentelijk geïnstalleerd werden. Geheel werd afgewerkt met ruime faience tegels. Lavabomeubel voorzien en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. In de sous-sol kan verder nog een ruime berging ... teruggevonden worden.
Het eerste verdiep is voorzien van 3 slaapkamers waarvan 2 uiterst ruim, zijnde van 16m² en 18m². De kleinste slaapkamer (7m²) werd volledig vernieuwd en afgewerkt met een lichtgrijze laminaat.
Vaste trap geplaatst naar de zolder waar de masterbedroom teruggevonden kan worden, voorzien van verschillende dakramen. Tevens is de zolder voorzien van een extra berging die op heden gebruikt wordt als dressing. Vernieuwd raamwerk in PVC schrijnwerk aan de voorzijde!

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg