Instapklare woning op rustige locatie te Zandvoorde

Verkocht Oostende Putstraat 1
Halfopen bebouwing gelegen op een boogscheut van Zandvoorde-dorp en nabij de autostrade waardoor je in geen tijd centrum Oostende kan bereiken. Gelegen in de nabijheid van vele invalswegen.

Volledig instapklare woning (bewoonbare opp: 146m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting de woonkamer met open keuken dat afgewerkt werd een keramische tegel die zich over het ganse gelijkvloers strekt. Vernieuwd raamwerk in witte pvc schrijnwerk vooraan. Royale leefruimte van ca. 40 m² waar eveneens de open keuken kan teruggevonden. Keuken afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke laminaat en voorzien van voldoende ingemaakte kasten en pottelades. Volgende toestellen zijn voorzien: gasfornuis, dampkap, koelkast en een oven. Leefkeuken geniet voldoende natuurlijk daglicht mede dankzij het groot schuifraam dat toegang verschaft tot het ingesloten koertje afgewerkt in blauwsteen dat u voldoende privacy biedt. Gemakkelijke toegankelijkheid van het koertje dankzij een poortje naast de woning. De badkamer werd het meest recent ... vernieuwd (2020) en werd voorzien van een ligbad, inloopdouche met spiegel-douchewand, badkamermeubel en toilet. Verder geniet het gelijkvloers over een geriefelijke wasruimte met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en waar tevens de hoogrendementsketel van Buderus (vernieuwd in 2016) teruggevonden kan worden.
Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers terug afgewerkt met een laminaat. De zolder werd op de vloer en in het dak geïsoleerd en is voorzien van elektriciteit en twee velux-ramen. Blanco Keuring elektriciteit.

Bent u op zoek naar een volledig instapklare woning? Dan kan deze zeker en vast voor jou zijn!

Lees meer Verberg