Ruime & goed onderhouden rijwoning op centrale ligging

Verkocht Oostende Leffingestraat 154
Rijwoning met goede bereikbaarheid zowel met een vlotte toegang tot de invalswegen als met het centrum van de stad. Tevens is er een goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer, zo is er een bushalte op enkel stappen van de woning.

Functionele en ruime rijwoning (bewoonbare opp: 130 m² ) op heden voorzien van een inkomhal met tegels, woonkamer voorzien met een vernieuwd laminaat en met raamwerk in houten schrijnwerk met dubbele beglazing. Open haard aanwezig die 's winters voor gezelligheid zorgt. Geriefelijk en goed uitgeruste keuken voor handen dat beschikt over volgende toestellen: gasfornuis, dampkap, oven, koelkast met diepvries en spoelbakken. Voldoende kastruimte. Aansluitend is er een wasruimte met toilet en technische berging waar de condensatieketel voorzien is.

Op het eerste verdiep kan men 2 ruime slaapkamers terugvinden (18m² en 11,4m²) zijn. Verder maakt dit verdiep plaats voor een vernieuwde badkamer met inloopdouche, dubbelle lavabo, toilet en handdoekdroger. Centrale verwarming voorzien.
Op het tweede ... verdiep vinden we nog twee slaapkamers terug van 17,9 m² en 11,80 m².
Ruime zolder voorzien toegankelijk via valluik.

Dak werd reeds geïsoleerd. Vraag uw bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg