Uniek pand met zeer veel potentieel!

Verkocht Oostende Leeuwerikenstraat 141
Tekoopstelling via 1shot! Prijs is richtprijs en geen vraagprijs!

Uniek pand gelegen in de Leeuwerikenstraat te Oostende. Goed omgeven in de nabijheid van vele baanwinkels, openbaar vervoer (bushalte op enkele passen) en doch zeer rustig gelegen.

Met zorg onderhouden eigendom bestaande uit op het gelijkvloers van een ruime lichtrijke woonkamer met een oppervlakte van 42m² en uitgevende aan de straatzijde. Leefruimte werd afgewerkt met een kwalitatieve tegel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de uiterst functionele keuken voorzien van een elektrische kookplaat, dampkap en heteluchtoven. Zeer veel ingemaakte kasten voorzien. Verderop bevindt zich de de wasberging met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en een badkamer met douche en lavabo. Dit geheel kijkt uit op de gezellig ingesloten binnentuin (ca 50m²) waar u in alle privacy en rust kan genieten.
Garage voorzien die tevens toegang verleent tot het koertje aan de achterzijde.
Het eerste verdiep is voorzien van 4 ruime slaapkamers (21m², 19m², 16m² en ... 14m²) allemaal afgewerkt met een kwalitatieve linoleum om de vloer. Dit verdiep is voorzien van een tweede geïnstalleerde keuken voorzien van volgende toestellen: elektrische kookplaat, dampkap en heteluchtoven.
Geheel overzolderd dat nog verdere uitbreidingsmogelijkheden biedt! Dak werd reeds geïsoleerd. Blanco Keuring Elektriciteit.
Kruipkelder voorzien. Gevelbreedte van maar liefst 16,88m!

Op heden voorzien van 2 combi CV-ketels voor verwarming en warm water.
Ideaal voor iemand die royaal wenst te wonen, als kangoeroewoning of als woning met praktijkmogelijkheden!
Vraag uw bezoek ter plaatse aan om deze unieke eigendom te ontdekken!

Afloop procedure voorzien op 7 juni 2021. Alle documenten te downloaden (biedingsformulier aan te vragen via lieselot@cfinance.be)
Lees meer Verberg