Gezellige Bel-etage starterswoning gelegen in een rustige straat

Verkocht Oostende Moerasstraat 1 A
Tekoopstelling via 1shot systeem! Geafficheerde is geen vraagprijs maar startprijs!
Vernieuwde rijwoning rustig gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer (tramhalte en bushalte liggen op wandelafstand) in de gezellige Interbellumwijk van Oostende! Goede bereikbaarheid met scholen, winkels en invalswegen.

Achter deze mooie Interbellumgevel schuilt een volledig gerenoveerde bel-etage rijwoning. Binnenkomen doet u in de inkomhal op het gelijkvloers, met toegang tot de inpandige garage voorzien van een automatisch sectionaal poort (met afstandsbediening) . Verderop kan een bijkomende berging teruggevonden worden op dit niveau. Via de trap komt u op de eerste verdieping. Hier werd de lichtrijke leefruimte met open recente leefkeuken ingericht. De volledig vernieuwde leefkeuken is voorzien van een keramische kookplaat, moderne dampkap en vaatwasser. Geheel werd lichtrijk opgevat door het plaatsen van een lichtkoepel en indirecte verlichting. Laminaat werd overal doorgetrokken.
Op de 2e verdieping kan er een volwaardige slaapkamer, ... de vernieuwde badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo terug gevonden worden. De badkamer maakt tevens plaatst voor het plaatsen van een wasmachine (droogkast) en een handdoekdroger. De zolderverdieping werd volleidg ingericht en voorzien van een 2e slaapkamers die tevens functie kan doen als bureelruimte.

Overal centrale verwarming op aardgas met recente cv-ketel, dubbele beglazing in PVC schrijnwerk, bovendien is de elektriciteit blanco gekeurd.

Geniet volop van de rust en de mooie afwerking van deze woning.

Bezoekdag 1 vindt plaats op 16/10/2021
bezoekdag 2 vindt plaats op 23/10/2021

Einde voorzien op 25 oktober 2021.
Lees meer Verberg