Op te frissen rijwoning in hartje Mariakerke-Oostende!

Verkocht Oostende Groenendaallaan 48
Gezellige rijwoning gunstig gelegen te Oostende-Mariakerke! Zeer goed en toch rustig gelegen nabij openbaar vervoer, winkels en de Nieuwpoortsesteenweg. Ook het strand is op enkele passen van de woning. Gelegen in de Groenendaallaan dewelke de verbinding vormt tussen de Derbylaan en de Spalaan.

Met zorg onderhouden rijwoning (bewoonbare opp: 132 m²) bestaande uit een inkomhal met trap richting verdiep en voorzien van een ingemaakte vestiaire. Verderop bevindt zich de zonnige woonkamer met ruimte voor het plaatsen van een eetkamer en met een gezellig hoekje waar je volop kan genieten van de ingesloten tuin met terras. De woonkamer straalt een en al nostalgie uit! Veranda voorzien waar het aangenaam vertoeven is. Ruime gesloten keuken voorzien van een elektrisch kookfornuis, dampkap en ingemaakte kasten. Op het eerste verdiep zijn er op vandaag 2 ruime slaapkamers voorzien. Kleinere badkamer met ligbad met lavabo. Op vandaag werd er een douche geplaatst in de 2e slaapkamer. Vaste trap voorzien naar de zolder waar de derde slaapkamer ... kan teruggevonden worden. Zolder aanwezig waar de technieken teruggevonden kunnen worden. Er werd steeds geïnvesteerd in de woning, zo werd het raamwerk vernieuwd en werd er een vernieuwde gaswandketel geplaatst. Zeer solide woning (betonnen structuur). Gunstig EPC.

Wenst u een starterswoning of bent u een handige harry? Laat u verleiden tot deze woning en maak er volledig uw eigen stekje van.
Lees meer Verberg