Op te frissen rijwoning met prachtige ligging nabij de haven van Oostende!

Vraagprijs: € 185 000 Oostende Spoorwegstraat 12
Rijwoning met knappe ligging in het historisch hart van Oostende! Zeer gunstig, doch rustig gelegen te Oostende - Spoorwegstraat. Zeer goede uitvalbasis met goede bereikbaarheid met het centraal treinstation! Op enkele passen van een supermarkt, nabij een speeltuintje en met een open groenzicht!

Op te knappen rijwoning (bewoonbare opp: 128m²) bestaande uit op het gelijkvloers een open keuken met zicht op de straat. Volgende toestellen zijn voorzien: keramische kookplaat, dampkap, koelkast, oven en dubbele vernieuwde spoeltafel. Verder is er voldoende ruimte om een tafel te plaatsen. Mooie authentieke deuren uitgevende op de ingesloten woonkamer. Op het eerste verdiep kan de masterbedroom gevonden worden dewelke afgewerkt werd met een volle parket in blokjesvorm. Opvallende zijn de hoge plafonds dewelke zorgen voor een aangenaam ruimtelijk gevoel en veel natuurlijk daglicht. Verder is er ruimte gemaakt voor een zeer grote badkamer met ligbad, afzonderlijke douche met douchegordijn en lavabomeubel. Afzonderlijk toilet Mogelijkheid ... tot het plaatsen van een wasmachine. Op de zolderverdieping kunnen er nog 2 bijkomende slaapkamers gevonden worden. Geïsoleerd dak.
De technische zaken kunnen teruggevonden worden in de kelder waar de verwarmingsketel geplaatst werd. Daarnaast is er nog heel wat opbergmogelijkheden.

Ideaal als starterswoning of als 2e verblijf! Renovatieplicht (Dit pand is onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voorresidentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiële-gebouwen-2023). Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg