Op te frissen rijwoning met zeer goede verbinding met het stadscentrum!

Vraagprijs: € 210 000 Oostende Duivenhokstraat 43
Op te frissen rijwoning gelegen te Oostende - Duivenhokstraat! Goed gelegen in de nabijheid van winkels, de Nieuwpoortsesteenweg en scholen. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, zo is er een bushalte in de omgeving aanwezig. In een mum van tijd staat u in het centrum van de stad!

Authentieke ruime rijwoning (bewoonbare opp: 174 m²) bestaande uit een woonkamer ingedeeld in een eetplaats en leefgedeelte. Vanuit de leefruimte geniet u van een prachtig zicht op een volledig ingesloten stadstuintje waar u van voldoende privacy en rust kan genieten. Via de inkomhal bereikt u verder de keuken dewelke op vandaag zeer functioneel ingedeeld is echter, zou dit vandaag eerder als basic kunnen aanzien worden. De ruimte biedt evenwel verschillende mogelijkheden om een volwaardig open leefkeuken te creëren. Verder op het gelijkvloers kan u een afzonderlijk toilet terugvinden en een badkamer met zitbad, lavabo, ingemaakte kast en aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. De eerste verdieping maakt plaats voor 2 ruime slaapkamers ... (19m² en 13 m²) voorzien van linoleum op de ondergrond. Houten roostering aanwezig voorzien van een mooie authentieke plankenvloer. Met wat opschuurwerk kan dit een prachtig pareltje worden. Veel natuurlijk lichtinval. Op de 2e en bovenste verdieping kan de 3e slaapkamer (19 m²) teruggevonden worden die terug uiterst ruim is. Verder is er een zolderruimte dat mogelijkheid biedt om een 4e slaapkamer te creëren. Opperzolder aanwezig welke dienstig kan doen als stapelruimte. Geheel gedeeltelijk onderkelderd. De woning onderging reeds enkele aanpassingen, zo werd er onlangs een vernieuwde gaswandketel geplaatst en werd het raamwerk voorzien van dubbele beglazing (PVC schrijnwerk). Eveneens beschikt de woning over een blanco keuring elektriciteit.

Bent u een handige harry en wenst u de handen uit de mouwen te steken? Dan kan dit uw nieuwe stek worden! Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg