Startprijs! Ruime en volledig vernieuwde rijwoning te koop op centrale ligging!

Verkocht Oostende Gerststraat 53
Tekoopstelling via 1shot-systeem of startprijs! Geafficheerde prijs is geen vraagprijs maar richtprijs.

Instapklare rijwoning gunstig gelegen te Oostende, in de nabijheid van vele winkels, openbaar vervoer en ook een stadsparkje bevindt zich in de omgeving! Tevens zijn er scholen in de nabijheid en in het centrum van de stad zeer dichtbij met de fiets!

Vernieuwde en royale woning (bewoonbare opp: 170m²) bestaande uit op het eerste verdiep een luchtige en ruime woonkamer afgewerkt met een hoogwaardige laminaat dat zich over het ganse leefgedeelte uitstrekt. Afzonderlijk toilet aanwezig. Verderop bevindt zich de gesloten keuken die voorzien is van een inductiekookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, heteluchtoven en combi-oven. Vernieuwde vaatwasser. Zeer veel ingemaakte kasten om voorraad te stapelen. Achteraan de keuken is er een terras voorzien waar het gezellig zitten is en genieten van het zonnetje in de namiddag. Op de tweede verdieping kan de masterbedroom teruggevonden worden met een ensuite volledig vernieuwde ... badkamer voorzien van mooie grote faience tegels met carreralook. Massage ingebouwde douchekop met regenvaleffect van het merk Hansgrohe! Semi-vrijstaand bad met matte afwerking en modern kraanwerk. Er werd geopteerd voor een dubbele lavabo met ingemaakte spiegel en ruimte voor het plaatsen van de handdoeken. Handdoekdroger aanwezig.
Op het gelijkvloers zijn er nog 2 bijkomende slaapkamers voorzien waarvan één uitgeeft op de patio. Beiden zijn voorzien van een hoogwaardig laminaat. 2e badkamer met douche, hangtoilet en lavabomeubel voorzien. Achteraan de woning is er nog een technische ruimte voorzien waar de vernieuwde gaswandketel & waterverzachter teruggevonden kunnen worden.
Het geheel is volledig onderkelderd en voorzien van een gecementeerde vloer! Ideaal om wat te stockeren. Zeer gunstig EPC! Volledig geïsoleerd dak ! Blanco Keuring elektriciteit.

Wenst u royaal te leven en een volledig afgewerkt en energiezuinige woning, dan kan dit u nieuwe stek worden!
Lees meer Verberg