Royale rijwoning met praktijkruimte en garage in hartje Mariakerke!

Verkocht Oostende Nieuwpoortsesteenweg 535
Royale rijwoning zeer gunstig gelegen te Mariakerke - Oostende! Goede visibiliteit en bereikbaarheid met openbaar vervoer, in de nabijheid van vele winkels en op enkele passen van het Mariakerkepleintje. Er stopt een bushalte net voor de woning! Op enkele minuutjes fietsen van het stadscentrum en het strand van Mariakerke.

Solide en robuust op te frissen woning (bewoonbare opp: 252 m²) bestaande op het gelijkvloers over een inpandige garage met schuifpoort afgewerkt in houten schrijnwerk. Verder beschikt het gelijkvloers over 2 grote ruimtes dewelke dienstig deden als praktijk- en wachtruimte. Diverse bergingen op de begane vloer. Ruime wasberging (7,8 m²) met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en met toegang tot het zonnig ingesloten tuintje. Mooie wenteltrap aanwezig dat u verder leidt richting het eerste verdiep. Door zijn wijdse gevelbreedte van 6,5m geniet het eerste niveau van heel wat natuurlijk daglicht. Er zijn ruime raampartijen geplaatst zowel voor als achteraan het pand op dit niveau. Op heden afgewerkt ... met een vasttapijt op de ondergrond. Hier en daar zijn er nog authentieke elementen aanwezig en valt het oog voor detail van afwerking enorm op zoals bij de omkasting van de radiatoren. Open haard aanwezig. De achterzijde geeft uit op een gezellig terrasje. Afzonderlijke, retrokeuken aanwezig afgewerkt met blauwe steentjes. Er zijn heel wat ingemaakte kasten aanwezig en de functionele keuken beschikt over een vernieuwde inductiekookplaat. Dampkap aanwezig van Novy.
Nog een verdieping hoger kunnen de 3 royale slaapkamers teruggevonden (12 m², 19m² & 15m²) worden. Grote dakkoepel aanwezig dat zorgt voor veel natuurlijk daglicht. Uiterst ruime badkamer aanwezig met lavabo en ligbad. Gunstig EPC. Betonnen structuur. CV verwarming op basis van aardgas (hoogrendementsketel van Vaillant aanwezig).

Geheel voorzien van een kelder. Fraai aangelegd en gezellig tuintje! Mits wat verfraaiingswerken kan dit pand terug een hedendaags pareltje worden op een toplocatie! Solide basis om uw renovatie van op te starten. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan. Bezoekmoment op zaterdag 09/07 tussen 09:30 en 12:10. Boek online uw bezoek in!
Lees meer Verberg