Instapklare en volledig vernieuwde rijwoning met zeer gunstig EPC!

Verkocht Oostende Hennepstraat 18
Instapklare rijwoning gelegen te Oostende - Hennepstraat. Gunstig en goed gelegen nabij enkele belangrijke invalswegen van Oostende en toch zeer dichtbij het stadscentrum en het strand. Met de fiets staat u op enkele minuten rijden van 't stad! Verder kan in de omgeving een speeltuintje gevonden worden en zijn er heel wat winkels in de omgeving.

Deze ruime rijwoning (bewoonbare opp: 195 m²) werd recentelijk volledig hernieuwd en is voorzien op het niveau sous-sol van een nagelnieuwe leefkeuken met zeer veel opbergmogelijkheden en ladekasten. Volgende toestellen zijn aanwezig: gasfornuis met kookbekkens, dampkap, ingebouwde koelkast, vaatwasser en oven. Op dit verdiep werd er geopteerd om een keramische tegel in groot formaat te plaatsen dewelke gemakkelijk in onderhoud is! Via de ingebouwde raamkoepels heeft u tevens connectie met de eerste verdieping en zorgt dit voor bijkomend natuurlijk lichtinval! Verder beschikt dit verdiep over een uiterste ruime badkamer met ligbad. Zeer veel stockagemogelijkheid met nog een ruime en ... handige berging die voorzien is (aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine). Keuken geeft uit op een gezellig ingesloten en weelderig aangelegd stadstuintje waar het aangenaam vertoeven is! Genieten van een barbecue of van een aperitiefje, het kan allemaal in deze gezellig ingesloten tuin!

Een verdieping hoger kan de gezellig aangeklede woonkamer teruggevonden worden afgewerkt met een laminaat op de ondergrond. Het raamwerk van de woning werd overal vernieuwd in PVC schrijnwerk (hoogrendementsbeglazing). Tevens werd er overal centrale verwarming geplaatst (condenserend model).
Het tweede verdiep is voorzien van 2 ruime kamers waarvan er een vandaag dienstig doet als volwaardige bureelruimte en een 2e is voorzien van een keuken. Op de dakverdieping kunnen er nog 2 bijkomende slaapkamers teruggevonden worden waarvan een uitgeeft in de nok van het dak. Dak werd geïsoleerd. Regenwaterput en pomp aanwezig (toilet aangesloten).

Bent u op zoek naar een volledig afgewerkte woning met een zeer gunstig EPC (B-score) en met een blanco keuring elektriciteit. Dan kan dit pand wel misschien het uwe worden!
Lees meer Verberg