Te renoveren solide woning met zeer veel potentieel!

Verkocht Oostende Sint-Jansstraat 29
Te verfraaien rijwoning gelegen te Oostende, Sint-Jansstraat. Gunstig gelegen nabij een bushalte, heel wat (baan)winkels en in de directe omgeving van de invalswegen van Oostende. Doch rustig gelegen aan een van de zijstraten van onder andere de Leeuwerikenstraat. Met de fiets sta je op enkele minuten rijden van het stadscentrum!

Brede rijwoning (bewoonbare opp: 279 m² ) bestaande uit een inkomhal afgewerkt met een terrazzo trap, lichtrijke en royale woonkamer afgewerkt met een vaste tapijt op de ondergrond. Door de breedte van het pand (gevelbreedte van 10 m) is er heel wat natuurlijk daglicht aanwezig in de woonkamer. De achterzijde geeft uit op de gezellige ingesloten en ruime tuin waar er een mooie en weelderige tuin kan aangelegd worden. Raamwerk aan de achterzijde werd reeds vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing in een PVC schrijnwerk. Afzonderlijke en eenvoudige keuken voorzien. De tuin is een echte mooie meerwaarde voor dit pand! Door het ruim en breed perceel van 316 m² zijn er heel wat mogelijkheden om een mooie ... tuin aan te leggen. Ook de oriëntatie is absoluut top, zo is er zon van 's morgens tot 's avonds laat (zuidgeroriënteerd)! Aan de achterzijde is er nog een tuinhuisje voorzien.
Verder beschikt het gelijkvloers over een garage met schuifpoort en een wasberging aan de achterzijde. Regenwaterput aanwezig.
Het eerste verdiep is bijzonder ruim en ook daar valt de natuurlijke lichtinval enorm op. Ruime overloop aanwezig. Op vandaag zijn er 4 uiterst ruime slaapkamers aanwezig (23 m², 20 m², 18m² en 15 m²) afgewerkt met vasttapijt. Een van de slaapkamers beschikt over een terrasje uitgevende op de zongerichte tuin. Functionele badkamer met douche.
Het pand is voorzien van een uiterst grote zolderruimte waar er gemakkelijk nog slaapkamers bij gecreëerd kunnen worden en die mogelijkheid biedt om een mancave te voorzien of als extra speelkamer of dergelijke kan gebruikt worden.

Het pand is structureel in orde en uiterst solide gebouwd. Betonnen structuur. Blanco keuring elektriciteit. Bent u een handige harry en op zoek naar een woning dat u volledig naar uw hand kan zetten, voldoende ruim is en beschikt over een garage? Dan is dit pand een echte opportuniteit voor u! Contacteer Joke om een bezoek in te plannen.
Lees meer Verberg