Te renoveren woning op uitstekende ligging te Stene!

Verkocht Oostende Eksterstraat 5
Rijwoning rustig en residentieel gelegen te Stene! In de nabijheid van openbaar vervoer, enkele winkels en een mooi fietspad. Op een boogscheut gelegen van het sportpark 'De Schorre'. Eveneens een goede bereikbaarheid met de invalswegen van Oostende en in de nabijheid van de A10. Het centrum van de stad is gemakkelijk te bereiken met de fiets!

Deze te renoveren doch zeer solide rijwoning (bewoonbare opp: 176m²) biedt op het gelijkvloers een ruime inkomhal met mooie authentieke wenteltrap en met een functionele garage voorzien van een kantelpoort. Aangrenzend aan de zonovergoten en ingesloten tuin bevindt zich een ruime, eerste slaapkamer. Daarnaast maakt het gelijkvloers plaats voor een wasberging. Tuin is netjes aangelegd en voorzien van een terras met terrasdallen. Oprit aanwezig.

Op het eerste verdiep treffen we de uiterste ruime en voornamelijk lichtrijke woonkamer aan! Mededankzij de brede gevel (7m!) geniet u van enorm veel natuurlijk daglicht. Er werd geopteerd om beide zijden te voorzien van ruime glaspartijen. Via het ... groot schuifraam kan u het zongericht terras bereiken van de eerste verdieping. Aangrenzend bevindt zich de ruime leefkeuken voorzien van volgende toestellen: elektrisch kookvuur, oven, koelkast, dampkap en dubbele spoelbak. Tevens valt hier terug de breedte van het pand enorm op. Verder voorziet de eerste verdieping nog van de badkamer met ligbad (douchemogelijkheid) wastafel en bidet. Afzonderlijk gastentoilet aanwezig.

Op de tweede verdieping vinden we een zeer ruime slaapkamer (17 m²) terug met toegang tot terras dewelke voorzien wordt van een dressing avant la lettre. Deze kan eventueel dienstig doen als derde slaapkamer (9m²). Daarnaast biedt deze verdieping nog mogelijkheid om bijkomende kamers te creëren in de zolderruimtes die op heden nog niet ingericht werden.

Robuuste woning in betonstructuur, het dak heeft reeds een onderdak en er werd overal centrale verwarming geplaatst. Recentelijk (2014) werd er overgestapt op een hoogrendementsketel van Vaillant. Bent u een handige harry? Op deze mooie plaats in Oostende kan dit pand misschien uw nieuwe stek worden!
Lees meer Verberg