Functionele rijwoning met 3 slaapkamers met ingesloten koertje/patio

Verkocht Oostende Voorhavenlaan 79
Goed onderhouden rijwoning gelegen in het centrum van de Vuurtorenwijk te Oostende. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zo is een bushalte of tramhalte op enkele passen van het pand. In nabijheid van de spuikom, ideaal als u eventjes wil gaan uitwaaien of een rondje gaan lopen. In de directe omgeving van heel wat winkels.

Deze rijwoning (bewoonbare oppervlakte: 150m²) bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal die toegang biedt tot de woonkamer en keuken. De lichtrijke woonkamer voorziet in een zithoek met openhaard (gas) en eetruimte. Geheel voorzien in keramische tegel. De keuken werd voorzien van een hoogwaardige eiken keuken met werkblad in laminaat, volgende toestellen werden voorzien: kookvuur op gas, spoeltafel en koelkast. Verder biedt de keuken toegang tot de veranda waar men door kan gaan naar de koer/ingesloten terras waar je een gezellig stadstuintje/patio kan inrichten. Afzonderlijk toilet voorzien. Ook de droge kelder is bereikbaar vanuit de keuken.
Op de eerste verdieping vinden we de badkamer terug met ... wastafel, royaal ligbad en toilet. Verder beschikt deze woning over 3 slaapkamers telkens voorzien van vernieuwd raamwerk met rolluiken. De zolderruimte is toegankelijk via een vaste trap en biedt mogelijkheid om nog een slaapkamer/masterbedroom in onder te brengen.

Dak werd vernieuwd in 2021 en geïsoleerd. In 2017 werden de ramen (PVC schrijnwerk met hoogrendementsbeglazing) vernieuwd en rolluiken geplaatst. Machtiging van het vredegerecht vereist.
Lees meer Verberg