Instapklare rijwoning op de Konterdam met gunstig EPC!

Onder voorbehoud Oostende Ganzestraat 21
Instapklare rijwoning gelegen in een doodlopende en rustige straat op de Konterdam te Oostende. Zeer goede bereikbaarheid met het centrum van de stad mede dankzij de verschillende bushalten en de rechtstreekse toegang tot fietsnetwerk ‘Groene 62'.

Instapklare rijwoning (bewoonbare opp: 151 m²) bestaande uit een ruime woonkamer, met een inbouw gashaard, dat uitermate veel natuurlijk daglicht geniet door de aanwezigheid van het groot raamwerk aan de voorzijde. Ook de achterzijde is zeer lichtrijk door een grote dakkoepel dat geplaatst werd. Royale en functionele keuken voorzien van een gaskookplaat met 4 bekkens, dampkap, ingebouwde koelkast en vaatwasmachine. Keuken voorzien van een verlaagd plafond met ingebouwde spots. Spatwand afgewerkt met een mooie mozaïek. Verder maakt het gelijkvloers plaats voor een ruime wasberging met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Vernieuwde hoogrendementsketel van Vaillant. Verder biedt het gelijkvloers toegang tot de ingesloten en gezellige stadstuin. Afzonderlijk gastentoilet.
Het ... tuintje is bijzonder goed en zonnig georiënteerd (zuid-gericht) en is daarnaast voorzien van een zonneterras.
De eerste verdieping maakt plaats voor 2 slaapkamers en de volledig vernieuwde badkamer voorzien van een douche, ligbad en mooi op maat gemaakt lavabomeubel. Vernieuwde tegel werd meegenomen bij de renovatie van de badkamer. Via de vaste trap kan je naar het zolderverdiep waar er nog 2 bijkomende ruimtes gecreëerd werden. Eentje fungeert op vandaag als slaapkamer en een tweede als zolderkamer. Deze laatste kan eventueel dienen als 4e slaapkamer! Ruime ingemaakte kasten voorzien op de overloop dat nog heel opbergmogelijkheden biedt.

Droge kelder aanwezig waar je nog bijkomend wat gerief kan stockeren.

Bent u op zoek naar een instapklare woning? Dan kan deze misschien iets voor u zijn!
Lees meer Verberg