Te renoveren royale rijwoning met zeer veel potentieel en garage!

Verkocht Oostende Leffingestraat 140
Royale en ruime rijwoning met goede bereikbaarheid zowel met een vlotte toegang tot de invalswegen als met het centrum van de stad. Eerder fan van het openbaar vervoer? Ook een bushalte is op enkele stappen van de woning te vinden.

Uiterst royale rijwoning (bewoonbare opp: 197 m²) bestaande op het gelijkvloers uit een ruime garage (32,4 m²) dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden en reeds gedeeltelijk geïsoleerd werd. Daarnaast maakt de begane vloer plaats om bijvoorbeeld een woonkamer of wasberging te creëren uitgevend op het zonnig en ingesloten stadstuintje. Deze ruimte is maar liefst 35 m² en is reeds voorzien van sanitair. Op het gelijkvloers werd er reeds nieuwe chape geplaatst en wacht deze laatste enkel nog op een afwerking. Parket plaatsen? Of liever een keramische tegel? Alle opties liggen nog open! Dit niveau werd tevens eind 2022 voorzien van nieuw schrijnwerk (PVC).

Op het tussenniveau kan er een 2e vrij in te delen ruimte (voorzien van isolatie van 20cm) teruggevonden worden waar bijvoorbeeld een ... keuken, woonkamer, bureelruimte en etc. geplaatst kan worden. Met een oppervlakte van 35 m² heb je immers zeer veel opties! Leuk is dat hier de houten vloer behouden werd, zo kan je hier en daar de authentieke elementen terugvinden en is de charme van de woning zeker behouden. Plat dak van het gelijkvloers werd in 2010 volledig hernieuwd en in 2021 geïsoleerd.

De eerste verdieping wordt op vandaag gebruikt als zijnde de woonkamer en is er reeds een geriefelijke en handige keuken voorzien. Volgende toestellen zijn aanwezig: kookplaat, dampkap en wat ingemaakte kasten. Ook hier kan de houten vloer teruggevonden worden. Op vandaag is de woning dus ook functioneel en bruikbaar.
De 2 reeds bestaande slaapkamers (12,96 m² en 6,96²) zijn terug te vinden op de 2e verdieping. Dit niveau maakt verder plaats voor een ruime badkamer voorzien van een ligbad met douchefunctie, een wastafel en een aansluiting voor het plaatsen van de wasmachine.
Als laatste is er een vaste trap voorzien naar de zolderverdieping, dewelke mogelijkheid biedt om nog 2 bijkomende slaapkamers te creëren.
Dak in goede staat.

Deze ruime te renoveren woning staat klaar om volledig naar uw eigen hand te zetten! Je eigen verhaal creëren? Verder werken op een project waar er reeds een solide basis aanwezig is? Kom en ontdek het pand in de Leffingestraat 140!
Renovatieplicht (Dit pand is onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voorresidentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiële-gebouwen-2023).
Lees meer Verberg